Mickey Mouse krijgt permanente meet & greet locatie in Fantasy Festival Stage

27 07 2011

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu lijkt het toch echt concreet te worden. Mickey Mouse krijgt eindelijk zijn welverdiende permanente én overdekte meet & greet locatie in Disneyland Parijs. Momenteel heeft de muis een vaste ontmoetingsplek met de bezoekers in de buitenlucht op Town Square in het Disneyland Park. Dat gaat in ieder geval vanaf het komende kerstseizoen veranderen, als Duffy the Disney Bear wordt verwelkomt in Parijs (lees meer over Duffy in dit artikel). Mickey zal dan samen met Duffy op de fotolocatie staan.

In 2012, ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van het resort, zal Mickey zijn intrede doen in Fantasy Festival Stage in Fantasyland. Dit kleine theater staat momenteel leeg, maar heeft in het verleden diverse shows op de planken gehad zoals ‘C’est Magique’ en ‘Winnie the Pooh and Friends too’. Het is nog onduidelijk of de buitenkant van het theater wordt aangepast, maar de binnenkant wordt volledig verbouwd in waarschijnlijk dezelfde stijl als Mickey’s Magical Meet & Greet, de nieuwe meet & greet locatie in Walt Disney World’s Magic Kingdom sinds april dit jaar. In het resort in Florida heeft Mickey zijn onderkomen gekregen in Town Square Theater op Main Street, terwijl de Parijse versie in Fantasyland komt te staan. InsideTheMagic.net maakte de volgende reportage van de opening van deze locatie in Florida:

Meer details zijn nog niet beschikbaar, maar de komst van deze nieuwe locatie is in ieder geval intern al bevestigd. De afgelopen jaren is de ‘Winnie the Pooh and Friends Too’ show tijdens het Halloween en Kerst seizoen opgevoerd in Fantasy Festival Stage. Het is onduidelijk of de show ook dit jaar nog te zien zal zijn, of dat men al begint met de verbouwing van het theater.

Bronnen: DLRP Today, InsideTheMagic.net


Acties

Information
%d bloggers liken dit: