Vernieuwde website DiscoverTheMagic.nl met nog meer informatie, aanbiedingen en forum

25 11 2015

DLRP Fan Blog presenteert met trots de nieuwe website van ‘grote broer’ DiscoverTheMagic.nl; dé specialist voor reizen naar Disneyland Paris, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Op de nieuwe website ontdek je alle ins en outs van de parken, de schepen, de hotels en alle overige recreatiemogelijkheden voor iedere Disney bestemming. Laat je informeren en start je magische reis bij DiscoverTheMagic.nl voor een zorgeloos verblijf.

discoverthemagic2

Ontdek de magie van Disney en bekijk de nieuwe website van DiscoverTheMagic.nl

 

DiscoverTheMagic.nl is een intermediair voor aanbiedingen, arrangementen, hotels, tickets, vervoer en reizen naar Disneyland Paris, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Wij zijn Disney experts met veel ervaring en delen deze informatie graag zonder dure telefoonnummers of lange wachttijden. Daarnaast lees je het laatste nieuws, discussieer je mee op ons forum en profiteer je van een complete Nederlandstalige gids voor alle Disney bestemmingen.

Neem een kijkje op de nieuwe website en maak een gratis account aan om mee te discussiëren over de magie. Stel al je vragen aan de Disney experts en ontdek de magie: http://www.discoverthemagic.nl/


Acties

Information

Eén reactie

25 11 2015
Alex Spierings

geweldige site, heel veel info