Video

De Magie in beeld!

Dagelijks bezoeken duizenden mensen de parken van Disneyland Parijs. Veel bezoekers maken van de gelegenheid gebruik om filmpjes te maken van hun favoriete shows, attracties en parades. Op internet bestaan een aantal sites van fans die professionele producties maken over ons resort en deze steeds vaker in High Definition aanbieden. Altijd al willen zien hoe die laatste nieuwe show eruit ziet of gewoon herinneringen ophalen? Neem een kijkje op een van onderstaande sites en beleef de magie elke dag weer opnieuw!

DLRPFans TV is de speciale video site van DLRPFans.be, het grootste Disneyland Parijs fan forum van de Benelux, en bevat veel filmpjes in hoge kwaliteit. Klik hier om naar DLRPFans TV te gaan.

DLRP Magic! Video is onderdeel van de Engelstalige site DLRPMagic.com, de grootste onafhankelijke Disneyland Parijs fansite, en is onlangs vernieuwd. Bekijk de filmpjes in HD en geniet van alle magie! Klik hier om naar DLRP Magic! Video te gaan.

Photos Magiques is een Engelstalige site met heel veel foto’s van Disneyland Parijs. Deze site heeft ook een kanaal op Youtube met veel filmpjes over het resort. Klik hier om naar het Youtube kanaal van Photos Magiques te gaan.

Belangrijke Mededeling

Sinds 12 april 2012 is DLRP Fan Blog opgevolgd door DiscoverTheMagic.nl. De informatie op deze pagina wordt niet meer actueel gehouden en alle links zijn aangepast naar de vergelijkbare pagina’s op de nieuwe website.

DiscoverTheMagic.nl is een digitale intermediair voor aanbiedingen, arrangementen, tickets, vervoer en reizen naar Disneyland Paris. Ontdek alle ins en outs van de themaparken, de hotels en alle overige recreatiemogelijkheden binnen het resort. Heeft u hulp nodig of vragen over het plannen van uw reis naar Disneyland Paris? Bezoek dan het forum van DiscoverTheMagic.nl voor meer informatie. Registratie is gratis en u komt direct in contact met de Disney expert. Klik hier om het forum te bezoeken.

Laat u informeren en start uw magische reis bij DiscoverTheMagic.nl voor een zorgeloos verblijf in Disneyland Paris!

Advertenties

One response

18 12 2011
Wilma

Hallo,

Ik ben dit jaar ( 2011 ) met de Halloween in DLP geweest en daar werd heel de dag een mix gedraaid van Halloween liedjes, eentje heb ik op cd, nl It’s halloween, everybody maar zou graag die mix ook willen hebben.

Weet iemand hoe deze mix heet? Heeft iemand deze mix als mp3?
Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen.

Alvast bedankt,
Wilma
%d bloggers liken dit: