Nieuwe muziek voor Main Street, U.S.A. nu ook te horen in Disneyland Parijs

23 03 2012

DLRP Fan Blog maakte eerder al melding van een wijziging in de muziek van Main Street, U.S.A. in Disneyland California. De achtergrond muziek (oftwel: area music) kreeg in het originele park een update met enkele nieuwe nummers. Er werd toen al gespeculeerd dat deze nieuwe ‘loop’ uiteindelijk ook zijn weg zou vinden naar Parijs.

Deze week vonden de eerste tests plaats en volgens diverse bronnen is de nieuwe muziek sinds vandaag te horen in het Disneyland Park. Het is vooralsnog niet bekend hoe lang de testperiode gaat duren, maar er kan worden aangenomen dat de nieuwe loop definitief actief zal gaan worden vanaf de start van de 20ste verjaardag op 1 april dit jaar. Disneyland Parijs heeft als enigste resort twee verschillende loops per dag, één als het park opent tot 16:00 uur en één vanaf 16:00 uur. De eerste loop zal worden vervangen door de vernieuwde versie, de tweede blijft ongewijzigd en uniek voor Parijs.

Meer dan 12 nieuwe nummers zijn speciaal opgenomen voor de nieuwe audio loop. Enkele nieuwe nummers zijn: “Meet Me in St. Louis, Louis,” “In the Good Old Summer Time,” “Alexander’s Ragtime Band,” “Oh You Beautiful Doll,” Scott Joplin’s “Maple Leaf Rag,” en Michael Giacchino’s “Married Life” uit de Disney/Pixar film “UP”. Uiteraard blijven de ‘klassiekers’ ook nog te horen. Sterker nog, alle bestaande nummers zijn opnieuw opgenomen in de best mogelijke kwaliteit.

Luister via Soundcloud naar een live opname van de nieuwe loop in Disneyland California. Deze versie is nu dus ook in Disneyland Parijs te horen.

Bronnen: InsideDLParis (Twitter) & Disneyland Paris Fans (foto)


Acties

Information

2 responses

30 03 2012
marc

hoi Lars

wij hebben een fantasie jaarkaart en willen een meereizend vriendinnetje korting geven op drie dag kaarten. kan ik beter kaartjes aan de kassa kopen, want via de site zie ik geen korting staan. weet je ook de prijs van een kaartje aan de kassa? of heb je een beter idee?

groeten
marc

30 03 2012
Lars

Hoi Marc,

Met een jaarkaart krijg je alleen korting op dagkaarten, niet op meerdaagse tickets. Mocht je toevallig ook aandelen bezitten en lid zijn van de Shareholders Club, dan krijg je wel korting op dergelijke tickets.
Met een Fantasy krijg je 10% korting op een dagkaart. Via de website van Disneyland krijg je 15% korting op een Discovery-ticket (dagkaart). Je zult even moeten kijken of je bijvoorbeeld 3 van deze tickets kunt bestellen voor de maximale korting.
Aan de kassa betaal je de hoofdprijs, dus het is verstandig om de kaarten al op voorhand met korting aan te schaffen.

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: