Disney maakt eigen ‘it gets better’ videoboodschap voor The Trevor Project

30 12 2011

In navolging van Pixar, heeft ook moederbedrijf Disney een inspirerende videoboodschap gemaakt om zich uit te spreken tegen discriminatie en pesten. Als onderdeel van The Trevor Project, een wereldwijd initiatief in de strijd tegen zelfmoord onder homo-jongeren, zijn Disney mederwerkers te zien die zelf hebben ervaren wat de gevolgen zijn van discriminatie en pesterijen.

In een vaak emotioneel relaas vertellen ze over hun ervaringen, maar maken ze ook duidelijk dat alles wel degelijk ‘beter wordt’; de bekende ‘it gets better’ slogan. Geef niet op, blijf wie je bent en weet dat je er niet alleen voorstaat. Een belangrijke en inspirerende boodschap waar nu ook Disney zijn medewerking aan verleend.

De video sluit af met het nieuwe Disney PRIDE logo, wat staat voor: “People Respecting Individual Diversities in Everyone”. De deelname van Disney aan dit project is niet vreemd, aangezien het bedrijf bekend staat als homo-vriendelijk met als hoogtepunt z’n jaarlijkse Gay Days in diverse Disney Resorts.

Pixar Animation Studios ging Disney al voor met een videoboodschap voor The Trevor Project. Ook hier zien we Pixar medewerkers van alle lagen uit het bedrijf met die ene belangrijke boodschap: ‘it gets better’.

En met deze prachtige boodschap wil ik namens DLRP Fan Blog iedereen een heel magisch, gelukkig, maar vooral gezond 2012 toewensen. Just remember, dreams come true!

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: