Huwelijksaanzoek in Disneyland Parijs voor ‘Let’s Get Married’

13 12 2011

Tijdens een aflevering van ‘Let’s Get Married’ op RTL 4 vond een sprookjesachtig huwelijksaanzoek plaats in Disneyland Parijs. In de nieuwe show van Winston Gerschtanowitz strijden twee koppels om de hoofdprijs en mogen direct trouwen in de studio. In één van de opdrachten tonen de koppels elk hun huwelijksaanzoek en bepaald een deel van het publiek wie de mooiste, grappigste of leukste video heeft gemaakt en daarmee de ronde wint.

Tijdens de aflevering van 3 december 2011 zien we het aanzoek van Linda en Jasper in het Disneyland Park. Linda heeft Jasper wijs gemaakt dat ze een prijsvraag hebben gewonnen en dat Linda een kijkje achter de schermen mag nemen bij Disney. Jasper mag hierbij niet aanwezig zijn. Camera’s van RTL staan overal verdekt opgesteld en volgen het koppel tijdens hun dag in het Disneyland Park. Na een tijdje gaan ze ieder hun eigen weg en spreken ze af om op een bepaalde tijd weer terug te keren op Main Street.

Linda begeeft zich in die tijd naar Central Plaza Stage en krijgt een prinsessenjurk aan. Hier zal ze via de lift in het podium omhoog worden gebracht en zal ze Jasper de vraag gaan stellen. Ondertussen wordt Jasper opgevangen door medewerkers van Disney en meegenomen naar Central Plaza. Op het podium zijn al enkele dansers aanwezig, in het bijzijn van Belle en het Beest uit de lievelings musical van Linda en Jasper. Na een tijdje komt Linda omhoog en zien we de verraste blik van Jasper. Hij wordt het podium op begeleid, waarna Linda hem te huwelijk vraagt. Uiteraard zegt hij ‘JA!’.

Op de muziek van ‘Beauty and the Beast’ staat het verliefde koppel op het podium, samen met de zeer zeldzame karakters Lumière en Cogsworth. Een ‘happy end’ sluit dit prachtige huwelijksaanzoek af met vuurwerk op het podium en luid applaus van toegestroomde bezoekers.

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: