DLRP Fan Blog vermeld in nieuw online onderzoek voor fans door Disneyland Parijs

24 11 2011

Vandaag lanceerde Disneyland Parijs een nieuw online onderzoek speciaal voor Disney fans. Via het onderzoeksbureau Confirmit is er een uitgebreide vragenlijst beschikbaar gesteld, waarbij er specifiek wordt gevraagd naar de behoeften van de fans van Disneyland Parijs.

Het is de eerste keer dat er een onderzoek wordt gestart specifiek gericht op fans. Er wordt onder andere gevraagd waar de interesse voor Disney (en Disneyland Parijs in het bijzonder) vandaan komt en in hoeverre men vindt dat het resort hier iets mee doet. Met name de vragen of Disney goed communiceert met haar fans en op welke manier dit in de toekomst verbetert kan worden, laat zien dat er eindelijk aandacht is voor deze ‘vergeten’ doelgroep.

Bij de vragen hoe fans zich laten informeren over alles rondom Disneyland Parijs, wordt een lijst met bekende fansites getoond. DLRP Fan Blog is, samen met DLRP Fans en Café Mickey, vertegenwoordigt in deze lijst als Nederlandstalige fansite. Voor mij persoonlijk is deze vermelding in een officieel onderzoek van Disney een nieuw hoogetepunt in het bestaan van deze blog. Steun DLRP Fan Blog en vink mijn blog aan in het onderzoek!

Klik hier om het onderzoek te starten en in te vullen. De vragenlijst is beschikbaar in het Frans en Engels.

 

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

24 11 2011
Gio

Leuk voor je!! :D

Maar ik moet wel even corrigeren dat dit lang niet het eerste onderzoek is mbt Disney(land)fans, zowel door Disney intern (research) als in samenwerking met Confirmit zijn er al meerdere malen dingen ondernomen in het verleden!

24 11 2011
Lars

Ah kijk eens aan. Dat wist ik niet. Thanks voor de info, Gio!

24 11 2011
Gio

You’re welcome.

We zullen zien hoe populair je nou eigenlijk echt bent hè! ;)

24 11 2011
Anneke

Leuk voor je dat je erbij staat! Ik heb je aangevinkt.

groetejs Anneke
%d bloggers liken dit: