Mickey and his Magic Halloween Night als afsluiter voor Halloween in Disneyland Parijs

9 11 2011

Ter afsluiting van Disney’s Halloween Festival 2011 vond op 31 oktober de grote afsluitende show plaats, genaamd: Mickey and his Magic Halloween Night. Op Central Plaza Stage, bij het kasteel van Doornroosje, zorgden tientallen performers voor een wervelende show vol vuurwerk, projecties, muziek, licht, vuur en veel Disney figuren. Onder leiding van Sorcerer Mickey (uit Disney’s Fantasia) waren dit jaar ook de Disney prinsessen aanwezig om het geheel nog een extra koninklijk tintje te geven. Bekijk de volledige show in HD:

De show was tevens de afsluiter van een zeer succesvol laatste Halloween weekend waarbij alle avondhappenings (Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party op vrijdag, Terrorific Night op zaterdag & zondag en Halloween Party op maandag) helemaal uitverkocht waren.

Hoogtepunt van de Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party’s was The Disney’s Not-So-Scary Halloween Show die tijdens al deze avonden als afsluiter werd gepresenteert op Central Plaza Stage. Bekijk de volledige show in HD:

Tijdens de twee Terrorific Nights op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober in het Walt Disney Studios Park, was er geen grote afsluitende show, maar was er wel genoeg ‘streetmosphere’ entertainment te zien. PhotosMagiques maakte hier een samenvatting van. Bekijk de sfeer tijdens Terrorific Night in HD:

 

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: