Jaarkaartacties uit Envie de Plus nummer 28 (winter 2011) bekend

4 11 2011

Disneyland Parijs maakte deze week de nieuwe jaarkaartacties bekend voor de winterperiode van 2011. In de laatste uitgave van het Envie de Plus magazine (nummer 28) staan de volgende acties:

  • Flinke korting op 3 Disney Hotels: Disney’s Davy Crockett Ranch, Disney’s Hotel Santa Fe en Disney’s Hotel Cheyenne. Dream jaarkaarthouders betalen op bepaalde nachten 99,- euro per nacht. Overige jaarkaarthouders betalen 109,- euro per nacht. Geldig voor aankomsten tussen 8 november en 1 december, met uitzondering van vrijdagen en zaterdagen, 5 t/m 8 december, 11 t/m 15 december, 8 t/m 13 & 15 januari 2012 en alleen geldig voor standaard kamers. Maximaal 2 kamers per reservering en deze aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen. Bij het inchecken moet een geldige jaarkaart worden getoond.
  • 5% tot 50% korting op de Halloween avondhappenings (Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party, Terrorific Night en Halloween Party) naar gelang type jaarkaart.
  • Win 1 van de 50 Duffy pluche knuffelberen bij het invullen van het formulier uit het magazine. Lever het formulier in bij Bureau Passeport Annuel of stuur het op per post naar: Disneyland Paris, Marketing Passeport Annuel, Jeu concours Duffy Envie de + 28, BP100, 77 777 Marne la Vallée Cedex 4. De winnaars worden op 9 januri 2012 bekend gemaakt.
  • 5% tot 10% korting op een diner met de Kerstman en/of de Disney figuren op 24 & 31 december in het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park. Reserveren is verplicht via het nummer: +33 (0) 1 60 30 60 69.
  • 20% korting op de Buffalo Bill’s Wild West Show voor Fantasy en Dream jaarkaarthouders in de periode van 17 december 2011 t/m 2 januari 2012. Reserveren is verplicht via het nummer: +33 (0) 1 60 45 71 00.
  • Korting op de nieuwe Disney on Ice show in diverse plaatsen in Frankrijk (van 30 november t/m 11 december in Parijs). Tickets zijn te koop voor 19,90 euro per stuk.

Verder staat er nog informatie in het magazine over de nieuwe ‘Magische Momenten’ tijdens Halloween en Kerst, zoals Mickey’s Winter Wonderland, Disney’s Once Upon A Dream Parade followed by Dreams of Christmas, Disney’s Fantillusion Parade, Christmas Tree Lighting Ceremony, de meet & greet Duffy the Disney Bear en de nieuwe show ‘Aurora’s Christmas Wish’ met de vernieuwde Castle Lighting. Daarnaast een interview met Emmanuel Lenormand (Entertainment Director) over de nieuwe Halloween shows.

Klik hier om de nieuwe Envie de Plus (nummer 28, 2011) te downloaden (PDF; Franstalige).

Advertenties

Acties

Informatie

16 responses

28 03 2012
peter cuijpers

hallo lars

is er al iets bekend over de envie+ 29

we zijn aan het wachten en je weet als je moet wachten dan duurt het zo lang
groetjes peter

30 03 2012
Lars

Hoi Peter,

De nieuwe Envie+ is nog niet uit, maar er zijn wel al twee acties beschikbaar. Op bepaalde data in de periode van 1 april t/m 30 juni krijgen alle jaarkaarthouders 40% korting op een willekeurig Disney hotel naar gelang beschikbaarheid (maximaal 2 kamers per reservering).
Als je gebruik maakt van deze actie kun je tevens lunch met de Disney figuren reserveren in Cowboy Cookout Barbeque (Disneyland Park) voor 20,- euro per persoon (kinderen t/m 11 jaar betalen 10,- euro).

Meer informatie op de Passeport Annuel site van Disneyland Paris (Franstalig): Klik!

Groetjes,
Lars

1 03 2012
Christine

Hoi,
Wij zijn zoals velen van jullie grote Disneyfans. Pas terug van enkele dagen vorige week. Telkens maak ik me de bedenking dat een van mijn wensen waarschijnlijk nooit zal uitkomen : nl eens overnachten in het Disneyhotel.
Wegens de hoge prijs . Weet iemand hoe men daar aan betaalbare prijzen
kan verblijven? Of zijn er soms acties?

groetjes
Skipie

1 02 2012
Esther

Hoi Lars,
wij hebben al sinds oktober 2010 een dreampas en hebben nog nooit het envie+ magazine ontvangen, hoe kunnen wij hier aankomen. Hebben toch echt alle gegevens doorgegeven met het aanschaffen van de jaarpas.
Groeten Esther

1 02 2012
Lars

Hoi Esther,

Het is bekend dat internationale post vanuit DLP zelden of nooit aankomt. Ik krijg ze zelf slechts sporadisch. Dan wel, dan niet. Het beste kun je de Envie+ gewoon via de website downloaden of op deze blog kijken natuurlijk. Als tip kun je wel je adres nogmaals doorgeven aan de klantenservice van Disneyland: dlp.clientenservice@disney.com (Nederlandse Klantenservice). Hopelijk krijg je ze dan wel in de toekomst.

Groetjes,
Lars

1 02 2012
Esther

Thnx Lars , ik heb gelijk een mailtje verzonden naar de klantenservice…ben benieuwd.

9 01 2012
Riccardo

Hallo Lars,
Is er bij jou al iets bekend over het nieuwe Envie de Plus magazine (nummer 29) voor na 15-01?
Groeten, Riccardo

10 01 2012
Lars

Hoi Riccardo,

Momenteel nog geen informatie over de volgende Envie de Plus. Zodra deze beschikbaar komt, plaats ik ‘m als download op m’n blog.

Groetjes,
Lars

9 11 2011
Marcel Den Hartog

Hoi Lars,

Weet jij of er in de winter periode ook een bring a frend actie is of komt.

Groetjes Marcel

9 11 2011
Lars

Hoi Marcel,

Er komt geen ‘bing a friend’ actie in de winterperiode. Deze actie is normaal gesproken alleen in het voorjaar en tijdens de zomerperiode.

Groetjes,
Lars

21 01 2012
Annefleur

Hi Lars,

Alles goed met je? Bedankt voor je frequente updates echt heel erg gaaf deze inside information over Disney Parijs.
We hebben een Fantasy abonnement aangeschaft met de hele familie in december 2011. Weet jij misschien al wanneer de “bring a friend” actie komt voor 2012? Dan kunnen we de kinderen daar een beetje op voorbereiden. En wat zijn dan de kosten voor de introducee voor toegang in beide parken?

Groetjes en ik hoop graag iets van je te horen, fijn weekend verder,

Annefleur

22 01 2012
Lars

Hoi Annefleur,

Dank voor het compliment!
De ‘Bring a Friend’ actie is weer terug. Nog t/m 2 maart 2012 kunnen alle jaarkaarthouders maximaal 5 tickets per week aanschaffen voor de speciale prijs van 20,- euro (hopperticket voor beide parken). Meer informatie in dit artikel: Klik!

Fijne zondag nog!

Groetjes,
Lars

8 11 2011
Geert Van Malderen

Yep Lars, you did it again… Ik heb van jou eerst de”envie de +” ontvangen…. Geweldig gewoon! Prachtig!
Weet je ook of de “verjaardagsactie” van Buffalo Bill Wild West Show verlengd is? De kinderen zijn beiden jarig in januari…. dat zou een pakje schelen mochten we dat voordeel kunnen verzilveren.

9 11 2011
Lars

Hoi Geert,

Graag gedaan! De verjaardagsactie voor de Wild West Show wordt niet verlengt op basis van de nieuwe Envie. Dit soort acties worden echter tussendoor gelanceerd en zijn niet afhankelijk van de periode van Envie. Het is dus even afwachten of de actie toch ook in januari geldig zal zijn.

Groetjes,
Lars

4 11 2011
Annefleur

Hi Lars,

Bedankt voor alle up to date informatie voor abonnementhouders. Wij willen fantasy abonnementen met korting gaan aanschaffen via multiavantages.com, een website uit Frankrijk.

Is deze internetorganisatie bij jou bekend, want we vinden het wel een risico om zo’n groot bedrag over te maken.

Groetjes en ik zie je advies graag tegemoet,

Annefleur en kids

5 11 2011
Lars

Hoi Annefleur,

Ja, CE MultiAvantages werkt samen met Disneyland Parijs voor kortingen op jaarkaarten. Die site is dus gewoon te vertrouwen. Je krijgt bij aanschaf vouchers die je vervolgens in het resort zelf moet inleveren bij Bureau Passeport Annuel. Daar krijg je dan de definitieve jaarkaarten. Succes en alvast veel plezier met de jaarkaarten!

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: