Disney’s Betoverende Kerst 2011 in Disneyland Parijs

26 10 2011

Van 7 november 2011 tot en met 8 januari 2012 staat Disneyland Paris in het teken van Disney’s Betoverende Kerst. Tijdens deze twee maanden verwelkomen Mickey en al zijn vrienden de Kerstman in het Disneyland Park, schitteren de daken van het Kasteel van Doornroosje dankzij ontelbaar veel twinkelende lichtjes, dwarrelen duizenden sneeuwvlokjes neer op Main Street U.S.A. en biedt Town Square thuis aan de prachtig verlichte Kerstboom. Om Disney’s Betoverende Kerst dit jaar nóg magischer te maken, is er een gloednieuwe show met Prinses Aurora, opent het Prinsessen Paviljoen in Fantasyland én komt de nieuwste vriend van Mickey en Minnie, Duffy de Disney Beer, naar Disneyland Paris!

Duffy de Disney Beer 

Duffy de Disney Beer komt naar het Disneyland Park voor Disney’s Betoverende Kerst! Duffy is niet zomaar een beer, hij is speciaal door Minnie gemaakt voor Mickey.

“Toen Mickey zich aan het voorbereiden was voor een lange reis op zee, vond Minnie dat Mickey een vriend nodig had zodat hij niet alleen zou zijn tijdens zijn reis. Mickey noemde de kleine beer Duffy en ze werden meteen dikke vrienden! Samen reisden ze de hele wereld over.”

Bezoekers kunnen Duffy elke dag in het Disneyland Park ontmoeten. Met Mickey aan zijn zijde gaat Duffy al zijn nieuwe vrienden begroeten op Main Street, U.S.A., waar hij vanaf deze Kerst elke dag te bewonderen is in de Once Upon a Dream Parade. Ook is Duffy eregast tijdens de Christmas Tree Lighting Ceremony, waarbij alle lichtjes in de boom worden ontstoken.

Prinses Aurora’s Kerstwens

Tijdens Disney’s Betoverende Kerst is er ook een nieuw Magisch Moment te beleven vóór het Kasteel van Doornroosje. Aan het eind van Mickey’s Magical Celebration opent het Koninklijk Hof het bal. Prinses Aurora en Prins Philip komen binnen met de drie goede feeën en besluiten hun krachten te bundelen. Met een toverspreuk veranderen ze het Kasteel van Doornroosje in een schitterend ijspaleis.

Disney Prinsessen: Een Koninklijke Uitnodiging

Sinds 8 oktober ontvangen de Disney Prinsessen de bezoekers in een geheel nieuwe omgeving. Het Prinsessen Paviljoen vol magie is gelegen naast de “it’s a small world” attractie en hier nodigen Belle, Assepoester, Aurora en alle andere Prinsessen de bezoekers uit voor een koninklijk onthaal. Tijdens deze magische nieuwe ontmoeting kunnen de bezoekers een foto laten maken met één van de Prinsessen.

Disney figuren & de Kerstman

De Disney figuren hebben voor dit seizoen hun kerstkostuums uit de kast gehaald en staan klaar om de bezoekers te begroeten. Je kunt Belle ontmoeten in haar pittoreske kerstdorp vol besneeuwde kraampjes met traditionele lekkernijen. Of ontmoet Goofy die zich ook dit jaar weer heeft verkleed als Kerstman en aan het begin van Main Street, U.S.A. klaar staat voor een foto bij zijn arrenslee!

De Kerstman heeft dit jaar wederom zijn werkplaats in het hart van Disneyland Paris opgezet om hier alle verlanglijstjes van volwassenen en kinderen in ontvangst te nemen. Zijn postkantoor is geopend tot en met 25 december 2011. Daarnaast heeft de Kerstman samen met Duffy de Disney Beer ook een rol in de Parade. De Kerstman sluit de Parade af in een kleurrijke slee en nodigt iedereen uit om samen met hem en de elfjes een prachtig Kerstfeest te vieren.

Nog veel meer Disney Kerst Magie…

Tijdens het Kerstseizoen kun je overdag Mickey’s Winter Wonderland gaan bekijken. Mickey, Minnie, Goofy, Knabbel & Babbel en Donald schaatsen in deze knotsgekke ijsshow voor het hele gezin. De “it’s a small world” attractie viert het Kerstfeest door alle feesttradities van verschillende landen te verwerken in de leukste boottocht van Disneyland Paris.

Iedere avond kun je genieten van Disney’s Fantillusion. Deze Parade van duizenden gekleurde lichtjes trekt zodra de avond valt door Main Street, U.S.A. En kun je niet genoeg krijgen van de feestelijkheden van het Kerstseizoen in de Disney Parken? Ga dan op 31 december het nieuwe jaar inluiden met Disney Magie! Als de klok twaalf uur slaat, verlicht een adembenemend schouwspel van vuurwerk de lucht boven het Kasteel van Doornroosje.

Bekijk hier de beelden tijdens het kerstseizoen van vorig jaar en beleef ook dit jaar weer een magische Kerst in Disneyland Paris!

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: