Mickey’s Halloween Treat in the Street tijdens Halloween 2011

12 10 2011

Naast de grote ‘Disney’s Maleficious Halloween Party’ hubshow is er dit jaar nog een nieuwe show te bewonderen tijdens Disney’s Halloween Festival. Op de Royal Castle Stage in Fantasyland zien we onze bekende muis in zijn eigen ‘Mickey’s Halloween Treat in the Street’ show samen met z’n vriendjes het publiek vermaken met leuke dansjes en muziek.

Het is voor het eerst in jaren dat de Royal Castle Stage weer wordt gebruikt als volwaardig show podium. Speciaal voor de gelegenheid is het podium versierd met kleine en grote pompoenen. Als absolute eyecatcher staat er tevens één gigantische pompoen in de vorm van Mickey’s hoofd. Tijdens de show zien we Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Knabbel & Babbel in speciale outfits waarvan de meesten nog nooit eerder in Parijs te zien waren. Vooral Goofy’s ‘skeleton outfit’ is uniek. De show is interactief, waarbij vooral kinderen uitgenodigt worden om vooraan bij het podium mee te doen.

De muziek is nieuw en komt uit Disneyland California, waar ze ook een parade/show hebben met dezelfde naam en muziek. Verder wordt er gebruik gemaakt van speciale effecten op het podium, waaronder vuurwerk op het einde. Na de show is het ‘trick or treat’ tijd, waarbij alle performers snoepjes aan de kinderen uitdelen.

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: