Disney’s Maleficious Halloween Party tijdens Halloween 2011

12 10 2011

Het is weer een spookachtig leuke tijd in Disneyland Parijs waar deze maand Disney’s Halloween Festival van start ging. Nieuw dit jaar zijn twee shows in het Disneyland Park, waaronder de grote hubshow ‘Disney’s Maleficious Halloween Party’ op de Central Plaza Stage. Meerdere malen per dag wordt deze nieuwe show opgevoerd met in de hoofdrollen Dr. Facilier (The Princess and the Frog) en uiteraard de konigin van het kwaade, Malificent (Sleeping Beauty).

De show draait om de clash tussen deze twee slechterikken, waarbij ze elkaar allebei proberen te overtreffen met toverspreuken, magische effecten en hypnotiserende dansen. Naast Dr. Facilier en Malificent, zien we ook de Evil Queen uit Snow White, die op magische wijze transformeerd in de Old Hag (Heks). Jafar uit Aladdin komt de boel nog eens extra op stelten zetten met zijn gouden toverstaf, Captain Hook en Smee uit Peter Pan maken plezier met de priaten en Cruella de Vil uit 101 Damlatians laat zich van haar bonte kant zien. Ook nieuw dit jaar is de Queen of Hearts uit Alice in Wonderland met haar favoriete spel kaarten. De show wordt afgesloten door Dr. Facilier en een grote finale met alle figuren op het podium.

De muziek uit de show is deels nieuw en komt uit Tokyo Disneyland (main theme). Fans van Disneyland Parijs zullen de rest van de muziek herkennen uit vorige Halloween shows en de parade. Als ondersteuning wordt er gebruik gemaakt van de liften in het podium, rook, vuurwerk op het centrale deel en luchtblazers.

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: