Jaarkaartactie: gratis naar de Wild West Show en gratis lunch voor je verjaardag

5 09 2011

Jaarkaarthouders van Disneyland Parijs kunnen gebruik maken van 2 nieuwe aanbiedingen ter ere van hun verjaardag. De jarige job krijgt eenmalig gratis toegang tot de Buffalo Bill’s Wild West Show with Mickey & Friends en daarnaast een gratis lunch aangeboden in diverse restaurants in het resort. Voor beide aanbiedingen gelden enkele regels en voorwaarden.

Gratis naar Buffalo Bill’s Wild West Show with Mickey & Friends

In de hele maand waarin de jaarkaarthouder jarig is, kan er gebruik worden gemaakt van deze actie. Voorbeeld: als de jaarkaarthouder op 19 juni jarig is, dan mag er in de periode van 1 t/m 30 juni gebruik worden gemaakt van de actie. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en duurt nog t/m 6 november 2012. Er zijn dagelijks shows om 18:30 uur en 21:30 uur (geen voorstellingen op woensdag en donderdag). De shows op zaterdagavond zijn niet geldig voor deze aanbieding. De jaarkaarthouder mag in totaal 6 vrienden meenemen voor een speciale prijs (categorie 2: 39,- euro voor volwassenen & 35,- euro voor kinderen; categorie 1: 51,- euro voor volwassenen & 47,- euro voor kinderen). Eenmaal aangekochte tickets kunnen niet worden omgeruild of ingewisseld worden voor geld.

Gratis lunch in een restaurant naar keuze

In de hele week vóór en de hele week ná de verjaardag van de jaarkaarthouder, kan er gebruik worden gemaakt van deze actie. Voorbeeld: als de jaarkaarthouder op 19 juni jarig is, dan mag er in de periode van 12 t/m 26 juni gebruik worden gemaakt van deze actie (7 dagen vóór en 7 dagen ná de verjaardag). Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe reserveringen en duurt nog t/m 20 mei 2012. Reserveer een lunch tussen 11:30 en 15:00 uur in de volgende restaurants: Plaza Gardens Restaurant, Agrabah Café, Lucky Nugget Saloon, Buzz Lightyear’s Pizza Planet Restaurant, Rendez vous des stars, Silver Spur Steakhouse, Blue Lagoon en Walt’s an American Restaurant. Bij een minimale besteding van 50,- euro (totaalprijs voor de hele tafel, inclusief drank), krijgt de jarige job zijn of haar lunch (exclusief drank) gratis. Niet geldig op een blockdag en alleen in combinatie met een telefonische reservering.

Update 03-04-2012: De verjaardagsactie van de Buffalo Bill’s Wild West Show is inmiddels verlengt en nu geldig t/m 6 november 2012.

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: