Jaarkaartacties uit Envie de Plus nummer 27 (zomer 2011) bekend

21 07 2011

Disneyland Parijs maakte deze week de nieuwe jaarkaartacties bekend voor de zomerperiode van 2011. In de laatste uitgave van het Envie de Plus magazine (nummer 27) staan de volgende acties:

  • Dream avant-premier voor de Disney/Pixar film Cars 2 op 23 en 24 juli in het CineMagique theater in het Walt Disney Studios Park.
  • Gratis FASTPASS bij een reservering van een lunch in de volgende restaurants: Cowboy Cookout Barbeque, Restaurant des Stars, Agarbah Café, The Lucky Nugget, Silver Spur, Blue Lagoon, Walt’s en Auberge de Cendrillon.
  • 40% korting voor Dream jaarkaarthouders en 30% korting voor de overige jaarkaarthouders op een boeking in de Disney hotels op bepaalde data van 3 juli t/m 30 september. Maximaal 2 kamers per boeking en alleen geldig voor standaardkamers. Naar gelang beschikbaarheid.
  • Bring a Friend actie: 22,- euro per dagkaart (hopperticket) voor maximaal 5 personen per dag. Geldig t/m 16 september (met uitzondering van 10 en 11 september). Meer informatie.

Verder staat er nog informatie in het magazine over de nieuwe ‘Magische Momenten’, de terugkeer van de ‘Tarzan: The Encounter’ show (meer informatie), Disney’s Fantillusion Parade, The Enchanted Fireworks, de meet & greet met de Disney prinsessen (meer informatie) en de vernieuwde Disney Fashion winkel in Disney Village (meer informatie). Daarnaast een interview met Kat de Bois (Entertainment Director) over de toevoeging van Lightning McQueen in de Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular.

Klik hier om de nieuwe Envie de Plus (nummer 27, 2011) te downloaden (PDF; Franstalige).

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

19 10 2011
Ingrid

Hoi Lars, heb jij enig idee wanneer de envi 28 uitkomt? Zou nu toch al moeten zijn? De aanbiedingen uit 27 zijn maar tot september!
Bedankt voor je tijd
Ingrid
PS: complimenten voor je website, echt super duidelijk en veel uitgebreide informatie. Heel handig!

23 10 2011
Lars

Hoi Ingrid,

De aanbiedingen die in de nieuwe Envie+ komen te staan, zijn inmiddels bij Disney zelf bekend. De medewerkers van de reserveringslijn hebben die informatie al. Wanneer het boekje beschikbaar komt, is echter nog niet bekend. Zodra ik het digitaal krijg aangeleverd, plaats in het op de Jaarkaarten-pagina.
Dank voor de complimenten!

Groetjes,
Lars

25 07 2011
Paul

Hallo Lars,

Mijn jaarkaart (dreampass) verlopt einde deze week. Ik heb in het afgelopen jaar nooit post van Disneyland gehad. Is dat gebruikelijk? Word ik op een of andere manier nog verwittigd over het verlopen van de pas en is er een actie om de pas te “vernieuwen”?

25 07 2011
Lars

Hoi paul, normaal zou je daar een brief voor moeten ontvangen, alleen is het bekend dat post vanuit disneyland erg onbetrouwbaar is. Je kunt verlengen in de hele maand voordat je jaarkaart vervalt. Bij een betaalde verlenging ontvang je 6 extra maanden gratis, mits je in die periode verlengd.

Groetjes, lars
%d bloggers liken dit: