Alle tv-zenders van Disney Channel vanaf september ook bij Ziggo

28 06 2011

Deze week maakte kabelmaatschappij Ziggo bekend dat het zijn digitale tv-pakketten flink gaat uitbreiden. Vanaf 1 september 2011 zullen er 3 nieuwe tv-pakketten worden geïntroduceerd: Tv-Standaard (16,95 euro) , TV-Plus (24,95 euro) en TV-Extra (29,95 euro). Disney fans zullen verheugd zijn dat eindelijk ook Disney Channel zal worden toegevoegd aan het aanbod.

Alle zenders van Disney zullen vanaf september te zien zijn voor abonnees van Ziggo. Het hoofdkanaal, Disney Channel, en het speciale kanaal gericht op jongens, Disney XD, zullen via alle pakketten te zien zijn. Disney XD was al deels te zien via het kanaal van Veronica, maar wordt nu dus een volwaardige 24/7 zender. Disney Junior, de nieuwe zender van Disney en vervanger van Playhouse Disney, zal alleen te zien zijn voor abonnees met het TV-Extra pakket.

Donwload hier het volledige overzicht met oude en nieuwe zenders in de tv-pakketten die vanaf 1 september worden geactiveerd.


Acties

Informatie

4 responses

18 08 2011
pggbc

Ik dacht, eindelijk, komt Disney Channel ook bij Ziggo, alleen geldt dat alleen voor digitale kijkers? Want ik zit te twijfelen. Anders kan ik het alsnog niet ontvangen. Want ik heb kabeltv..

29 06 2011
Ludo

En nu nog TV Vlaanderen. Maar voor wanneer zal dat zijn ? 2025 ?

28 06 2011
Demin

Caiway zou ook Disneychannel gaan aanbieden vanaf Oktober, maar daar heb ik ruim een maand al niets meer van gehoord. En ook op hun site is niks meer te vinden, gaat dit nog door?

28 06 2011
Lars

De zenders van Disney zouden eigenlijk al vanaf april aan het zenderpakket van Caiw worden toegevoegd, maar dat is nu inderdaad uitgesteld tot oktober. Het bedrijf heeft nog geen distributieovereenkomst getekend met Disney over de doorgifte van de Disney Channel zenders. Afwachten dus.

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: