Nieuwe happening en vernieuwde parades tijdens Magical Moments Festival

19 06 2011

De komende periode zullen er enkele wijzigingen worden aangebracht in het entertainment programma van Disneyland Parijs. In het Studios Park is er iedere dag een nieuwe happening in Backlot met meet & greets en zal Disney’s Stars ‘n’ Cars worden gewijzigd in een echte parade met showstops. In het Disneyland Park zijn de showtops in Disney’s Once Upon A Dream Parade gewijzigd en krijgt de Disney Dance Express een nieuwe showlocatie.

Meet the Disney Stars /  Rencontre avec les stars Disney

In het Backlot gedeelte van het Walt Disney Studios Park is er sinds kort een nieuwe happening te zien, genaamd: “Meet the Disney Stars”. Maar liefst 5 keer per dag zullen diverse Disney figuren hun opwachting maken via een mini parade op een float uit de oude Cinema Parade. Deze float stopt nabij de ingang van de Rock ‘n’ Roller Coaster, waarna de figuren zich verspreiden en met de bezoekers op de foto gaan. Tijdens de meet & greet zal er muziek worden gedraaid waarop de figuren een dansje zullen doen. Bezoekers (en dan met name de kinderen) worden aangespoord om mee te dansen.

Meet the Disney Stars is dagelijks te zien om 10:45, 12:15, 13:15, 15:30 & 16:40 uur. Tijden onder voorbehoud. Check het actuele entertainmentprogramma voor de juiste tijden.

Disney’s Stars ‘n’ Cars wordt volwaardige parade

Sinds 2009 is Disney’s Stars ‘n’ Cars in het Walt Disney Studios Park te zien als ‘hoofdparade’. De parade begint in Toon Studio, wordt vervolgens op Place des Stars gesplitst en maakt een showstop naast het podium. Een gedeelte van de Disney figuren voeren dan hier een show op, terwijl het andere deel de bezoekers aan de achterzijde van het podium vermaakt. Op 25 juni wordt er een test uigevoerd om er een volwaardige parade van te maken. Het showgedeelte op Place des Stars wordt dan geschrapt en de parade volgt de originele paraderoute die de Cinema Parade in de beginjaren van het park ook volgde (start is in Toon Studio, via Production Courtyard naar Backlot). Er zullen twee korte showstops worden ingevoerd langs de paraderoute, op dezelfde manier als de showtops bij Disney’s Once Upon A Dream Parade in het Disneyland Park. Geruchten gaan dat er nieuwe wagens worden toegevoegd aan de parade (waarbij Lightning McQueen een grote kanshebber is) en dat het aantal performers en Disney figuren flink wordt uitgebreid. Dit is echter (nog) niet bevestigd. Het is vooralsnog niet bekend of en wanneer deze vernieuwde parade dagelijks zijn ronde zal gaan maken, maar de geruchten hebben het over een datum in september.

Disney’s Stars ‘n’ Cars is dagelijks te zien om 13:45 uur. Tijd onder voorbehoud. Check het actuele entertainmentprogramma voor de juiste tijd.

Disney’s Once Upon A Dream Parade krijgt nieuwe muziek tijdens de showstops

In het Disneyland Park kunnen bezoekers vanaf de start van Magical Moments Festival een uniek interactief moment beleven tijdens de parade. Voorheen voerden de Disney figuren een dansje op tijdens de 2 showstops op de muziek van ‘Just Like We Dreamed It’. Sinds kort zijn deze showstops interactief en mogen een select aantal bezoekers (veelal kinderen) deel uitmaken van de parade op de muziek van ‘Zip-a-dee-doo-da’. Hierbij krijgen ze bij sommige floats attributen om het geheel op te vrolijken. De Disney figuren en performers maken vervolgens samen met de kinderen een dansje.

Disney’s Once Upon A Dream Parade is dagelijks te zien om 17:00 uur. Tijd onder voorbehoud. Check het actuele entertainmentprogramma voor de juiste tijd.

Disney Dance Express krijgt nieuwe showlocatie bij le Théâtre du Château (Royal Castle Stage)

Vanaf de start van Magical Moments Festival is de Disney Dance Express dagelijks te zien als korte parade door Main Street en vervolgens als show aan de voorzijde van Central Plaza. Deze locatie is echter te klein gebleken. Te weinig bezoekers kunnen de show op deze locatie zien. Om meer ruimte te maken voor de bezoekers, wordt er vanaf 25 juni uitgeweken naar de locatie vlak vóór le Théâtre du Château. De vloer op deze locatie wordt momenteel vernieuwd, waarbij de bankjes zijn verwijderd. Als de onderhoudsbeurt is afgerond zullen de bankjes niet meer terugkeren, waardoor er een grote ruime vrijkomt voor de bezoekers om de show te zien. De Disney Dance Express zal eerst zijn ronde maken via Main Street en Central Plaza, om vervolgens af te buigen naar le Théâtre du Château. Hier zal vervolgens het showgedeelte plaatsvinden.

Disney Dance Express is dagelijks te zien om 11:40, 12:40 & 13:40 uur. Tijden onder voorbehoud. Check het actuele entertainmentprogramma voor de juiste tijden.

Bronnen: DLRP Express, Disney Gazette, Café Mickey

Advertenties

Acties

Informatie

6 responses

21 06 2011
MegaMientje

Het is te hopen dat ik bij die nieuwe Stars & Cars mijn Dopey nog steeds kan knuffelen! Anders gaat er hier toch eentje zwaar teleurgesteld zijn!

21 06 2011
Lars

Tijdens de twee showstops zullen de figuren een meet & greet doen met de bezoekers langs de kant, waarschijnlijk op dezelfde manier als nu tijdens het showgedeelte op Place des Stars waar de bezoekers aan de achterkant van het podium bezoek krijgen van de figuren. Er is momenteel alleen sprake van dat er 2 showstops komen, de exacte inhoud is nog niet bekend. Het zou me niets verbazen als ze dezelfde methode als in Disney’s Once Upon A Dream Parade invoeren (interactieve showstops). Komende zondag 26 juni is een testrun en zullen we het gaan zien.

Groetjes!

21 06 2011
MegaMientje

Hey Lars

Is het zaterdag of zondag testrun?? Ik hoop zaterdag want het kan zijn dat we zondag al wel zijn. Och ja, zolang ik mijn Dopey maar heb :-)

21 06 2011
Lars

De testrun is op zaterdag 25 juni. Zondag is weer gewoon de originele parade + show op Place des Stars.

Groetjes!

21 06 2011
MegaMientje

Dan zullen we zaterdag eens zien wat het geeft! Mercikes hé Larsje

Slaapwel!

20 06 2011
Disneyland Parijs reizen

Toch wel goed die nieuwe locatie van de Disney Dance Express. Ik heb heb in april meegemaakt en iedereen wilde meedoen. Veelste druk was het er!!
%d bloggers liken dit: