Bring a Friend actie voor jaarkaarthouders keert terug

10 06 2011

De afgelopen jaren heeft Disneyland Paris in de zomer een atie in het leven geroepen voor jaarkaarthouders om vrienden voor een speciale prijs 1 dag mee te nemen. Ook dit jaar zal deze actie weer geïntroduceerd worden en wel van 14 juni t/m 16 september 2011 (met uitzondering van 10 en 11 september). Jaarkaarthouders kunnen dan maximaal 5 hoppertickets (1 Dag / 2 Parken) kopen voor 22,- euro per stuk (normale prijs is 69,- euro per persoon) aan de kassa’s van beide parken.

Bring a Friend actie zomer 2011

De tickets zijn enkel op de dag van aankoop geldig en de aanschaf kan niet worden gecombineerd met andere promoties of acties. De tickets kunnen niet worden geruild of omgewisseld voor geld. De normale prijzen voor de tickets zijn 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum en kunnen daarnaast niet worden gekocht op de dag van aanschaf van een jaarkaart. Voor iedere keer dat er gebruik wordt gemaakt van de actie dient men bovenstaande flyer te overhandigen en de jaarkaart te tonen bij de kassa.

Tijdens de vorige actie konden er iedere dag maximaal 5 tickets met korting worden aangeschaft. Bij de huidige actie wordt dat niet expliciet in de voorwaarden vermeld. Het is dus vooralsnog niet duidelijk of jaarkaarthouders hier slechts éénmaal gebruik van mogen maken of dagelijks.

Update 15-06-2011: DLRP Express geeft op haar Facebook-pagina aan dat deze actie iedere dag geldig is. Jaarkaarthouders mogen dus, net als tijdens de vorige keer dat deze actie liep, iedere dag maximaal 5 tickets met korting aanschaffen.

Advertenties

Acties

Informatie

16 responses

15 07 2011
netty

Hoi,

Vraagje kan ik die kaartjes ook kopen op een blockout dag aan de kassa?
heb een francelienpas dus mag er dan wel zelf met 20% korting in maar mag ik dan wel voor 22 euro mijn vriendin meenemen?
groetjes Netty

15 07 2011
Lars

Hoi Netty,

Ja, dat kan. Iedere jaarkaarthouder kan deze tickets aanschaffen, ongeacht of het een blockdag is of niet.

Groetjes,
Lars

19 06 2011
Marjoleib

Is er al nieuws? Wij willen met vrienden een paar dagen gaan, dus elke dag 2 kaartjes kopen met deze actie. Ik wil wel graag vantevoren weten of dat kan. Heb je per see die flyer nodig? En zo ja, hoe kom ik daaraan?
Thanks

19 06 2011
Lars

Hoi Marjolein,

Deze actie is inderdaad dagelijks geldig. Iedere dag mag een jaarkaarthouder dus aan maximaal 5 personen korting geven met dagtickets van 22,- euro. De jaarkaart én de flyer moeten iedere dag worden getoond aan de kassa. De flyer kan hier worden afgedrukt: http://drp-s.neolane.net/nl/jsp/m.jsp?c=ec1b84a708e475be94

Groetjes,
Lars

2 08 2011
Monique

Hallo Lars,
Is het ook mogelijk om een 1x jaarkaart te kopen in het park en dan de dan de overige familieleden (2x) met deze dagtickets (22 euro) naar binnen te halen? Of geldt deze actie niet als je op de dag zelf een jaarkaart koopt?

2 08 2011
Lars

Hoi Monique,

Dat is niet mogelijk. Die acties zijn niet geldig op de dag van aanschaf.

Groetjes,
Lars

2 08 2011
monique

Maar als ik nu eerst de jaarkaart aanschaf en de volgende dag met de kinderen ga? kan ik dan wel de kinderen meenemen voor 22 euro?

grtz

2 08 2011
Lars

Ja, dat kan. Alleen op de dag van aanschaf van de jaarkaart, is de Bring a Friend actie niet geldig.

18 06 2011
Patricia

Ik ben net terug uit Disney met deze actie. Wat een aanbieding!!!! Ik heb het bij de kassa’s nagevraagd en je kunt per jaarpas 5 guest per dag!!! meenemen. Nodig die vrienden maar uit dus…

16 07 2011
Janny

Hallo Patricia,
ben je met die flyer van 22 euro naar binnen gegaan???
ik wil weten of het echt waar is?? kan het nl bijna niet geloven voor die prijs…

14 06 2011
Kenny

Uit de volgende tekst kan ik uitmaken dat de voorwaarden zijn : max. 5 tickets per dag per jaarpas .
ik heb deze voorwaarden verkregen door op de flyer te klikken in de e-mail.

Conditions de l’offre:

Offre limitée à 5 billets maximum à tarif réduit par jour par membre Passeport Annuel durant la période de validité de l’offre.
Les billets achetés dans le cadre de cette offre sont à utiliser uniquement le jour de l’achat du billet. Offre non cumulable avec d’autres offres ou réductions en cours.
Billets non remboursables, non échangeables.

Offre non valable le jour d’achat du Passeport Annuel.
Rappel : tarifs publics des billets 1 jour 2 parcs vendus à l’entrée des Parcs Disney et valables 1 an à compter de leur date d’achat : 69€ par adulte et 62€ par enfant (de 3 à 11 ans) jusqu’au 7 novembre 2011.

15 06 2011
Lars

Dat klopt, de vraag is alleen of je daar iedere dag (voor maximaal 5 kaarten) gebruik van kunt maken. Dat staat er niet in vermeld, maar wordt ook niet expliciet vermeld dat het niet mag. DLRP Express geeft aan dat de actie iedere dag geldig is.

10 06 2011
Maarten van Stam

1. De tickets zijn enkel op de dag van aankoop geldig
2. De tickets zijn 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum

Deze twee bijten elkaar …

-= Maarten =-

10 06 2011
Lars

Scherp, Maarten! Moet zijn: De normale prijzen van de 1 Dag / 2 Parken tickets zijn 1 jaar geldig. Aangepast. Thanks!

10 06 2011
disneypersoon

In de kleine lettertjes bij de flyer (niet op de flyer) staat aangegeven dat er een maximum van 5 kaarten per jaarkaart houder is:
“Offre limitée à 5 billets maximum par membre Passeport Annuel.”

10 06 2011
Lars

Dat klopt en dat staat ook in het artikel vermeld, maar zo stond het de vorige keer ook op de flyer en toen was het toegestaan om iedere dag van de actie gebruik te maken. Ik wacht nog op bevestiging van Disneyland Paris of dit nu ook weer is toegestaan of niet.
%d bloggers liken dit: