Earl of Sandwich opent restaurant in Disney Village

5 06 2011

Afgelopen woensdag werd de eerste vestiging van Earl of Sandwich op het Europese vasteland geopend in Disney Village. Gelegen naast Rainforest Café en tegenover PanoraMagique, serveert Earl of Sandwich talloze versgebakken broodjes in dit nieuwe counter service restaurant. Het interieur is modern, maar heeft wel verwijzingen naar de 18e eeuw met grote tekeningen aan het plafond en een heuse bibliotheek.

Gasten kunnen op meerdere niveau’s hun maaltijd nuttigen, zowel binnen als buiten. Op het verhoogde terras hebben klanten uitzicht over Lake Disney met in de verte Disney’s Hotel New York, Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Newport Bay Club. Het restaurant in bovenop het water gebouwd dat naast Rainforest Café ligt. Maandenlang is er gewerkt om dit gedeelte droog te leggen en het restaurant te bouwen. Momenteel wordt er nog de laatste hand gelegd aan de wandelroute (brug) rondom Lake Disney richting Disney’s Newport Bay Club en de vloer rondom het restaurant.

In totaal heeft de bouw 5 miljoen euro gekost en zijn er 80 directe en indirecte banen bijgekomen.Er zijn 16 soorten broodjes verkrijgbaar, inclusief 3 exclusief voor Disneyland Paris, voor een prijs van 5,50 euro per stuk. Voor kinderen en als ontbijt is er een speciale prijs van 3,50 euro per broodje. Er zijn geen vaste menu’s beschikbaar, dus iedere klant zal z’n eigen maaltijd moeten samenstellen. Jaarkaartkorting is beschikbaar voor alle producten. Naast Disneyland Paris, heeft ook Downtown Disney in Walt Disney World (Florida) een vestiging van Earl of Sandwich binnen het resort.

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

11 06 2011
henry

inderdaad ilymftbomh, wij hebben er afgelopen week ook twee keer een broodje geeten.
Ik vind het op dit moment de beste broodjes welke je daar in/om het park kunt kopen en voor 4,95 met jaarkaartkorting is het een schappelijke prijs. Wij hadden in ieder geval genoeg aan een wrap of broodje.

5 06 2011
Disneyland Parijs reizen

5 miljoen euro?? Pfff wat een geld, vandaar dat de broodjes €5,50 zijn haha ;-)

5 06 2011
ilymftbomh

De broodjes zijn die €5,50 meeeeeeeeer dan waard! Echt beste broodjes die ik ooit gegeten heb! Heb er meermaals gegeten vorige week en ik weet nu al dat dit een vaste stop wordt tijdens de volgende trips.
%d bloggers liken dit: