Disney annuleert alle Mickey’s Princesses & Pirates Party’s in 2011

21 04 2011

Slecht nieuws voor alle prinsessen en piraten onder ons. Alle Mickey’s Princesses & Pirates Party’s in juni zijn door het resort geannuleerd. Op 1, 10, 17 en 24 juni 2011 zouden deze avondhappenings in het Disneyland Park worden georganiseerd. De voorverkoop van tickets hiervoor is inmiddels gestaakt. In 2009 was Disneyland Parijs ook al van plan dit soort avonden te organiseren. Ook toen werden ze wegens geringe belangstelling geannuleerd. Het ziet er naar uit dat de voorverkoop voor de party’s ook dit jaar te wensen overliet.

Update 21-04-2011: Inmiddels is er meer informatie bekend gemaakt over de reden van de annulering. Er zouden teveel onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden tijdens deze periode. Het schip van Captain Hook in Adventureland zal binnenkort worden weggehaald (wordt vervangen door een nieuw exemplaar, dit project zal in september gereed zijn) en diverse vloeren in Fantasyland worden momenteel opnieuw bestraat (voornamelijk het gebied rond de Royal Castle Stage en voor de ingang van de Fantasy Festival Stage).

Disney bekijkt momenteel of deze avonden eventueel verplaatst kunnen worden naar een andere periode dit jaar (de geruchten gaan dat dit ergens in september zou kunnen zijn). Dit is echter niet bevestigd. Klanten die een ticket hebben gereserveerd voor deze avondhappening kunnen bellen naar de Disney reserveringslijn (0900-0654) en krijgen hun geld terug. Ze krijgen tevens een bevestigingsmail met het adres om het ticket terug te sturen naar Disneyland.

Update 22-04-2011: Ter compensatie krijgen de mensen die een kaartje hebben gekocht voor deze party op dezelfde avond een privé meet & greet met alle figuren die tijdens deze avond in het Disneyland Park te zien zouden zijn in de voormalige discotheek Hurricanes in Disney Village.

Update 30-04-2011: Alle klanten die een ticket voor de avondhappening hebben gekocht of gereserveerd krijgen van het resort een mail met daarin een uitnodiging voor de speciale privé meet & greet met de Disney figuren in de voormalige discotheek Hurricanes in Disney Village. Mensen die deze mail nog niet hebben ontvangen, kunnen ter bevestiging bellen naar de Disney reserveringslijn (0900-0654).

Advertenties

Acties

Informatie

8 responses

22 04 2011
Lars

Update 22-04-2011: Ter compensatie krijgen de mensen die een kaartje hebben gekocht voor deze party op dezelfde avond een privé meet & greet met alle figuren die tijdens deze avond in het Disneyland Park te zien zouden zijn in de voormalige discotheek Hurricanes in Disney Village. Meer informatie en details volgen nog…

22 04 2011
ilymftbomh

Jeeeeeej!! Toch nog mijn 7 dwergen! Hopelijk mogen we dan ook nog verkleed gaan!

21 04 2011
Disneyland Parijs reizen

Toch wel jammer hoor! Maar voor de mensen die er toch iets van mee willen pikken is er nog de 1 malige Pirates weekend 18 mei met de premiere van POTC4.

22 04 2011
ilymftbomh

Die gaat nog wel door??? Dat zou ik heel straf vinden!! En vooral grof naar alle mensen die de andere data geboekt hadden!

22 04 2011
Lars

Nee, ook de Mickey’s Princesses & Pirates Party tijdens het exclusieve OAD Pirates Weekend (op vrijdag 13 mei) gaat NIET door.

21 04 2011
Thomas

Ik vind het voor iedereen die zich erop verheugd had vervelend, maar persoonlijk sprak mij dit totaal niet aan =)

Ben benieuwd naar de officiele verklaring.

21 04 2011
Trudy

Wij balen echt, eergisteren de kaartjes besteld, direct daarna een camping besproken, en nu gaat het hele feest niet door?!?!?!
Disney gebeld en die zeggen, wij weten officieel nog van niets, als het zo is nemen wij contact met u op. Wat moet ik hier nu mee?????
Onze meiden wisten het nog niet, maar toch. Ikke wel, ik baal!!!!

21 04 2011
desi

dat is echt balen. Wij gaan met een groep van 9 a 10 man die kant op. Speciaal voor die princesses and pirates party:s hadden nog geen kans gezien om kaartjes te kopen…
%d bloggers liken dit: