Lancering van Magical Moments Festival tijdens het persweekend

7 04 2011

Tijdens het persweekend van 2 & 3 april 2011 werd het nieuwe themajaar van Disneyland Parijs, Magical Moments Festival, officieel gelanceerd. Enkele fansites van Disneyland Parijs waren ook uitgenodigd om reportages te maken van alle nieuwigheden dit jaar. Geniet van de volgende video’s uit beide parken en ontdek welke magische momenten er op jou liggen te wachten!

Allereerst de officiële video’s van het resort zelf. Naast de media en fansites werden er ook Franse VIP’s uitgenodigd om de parken te bezoeken. Bekijk hier een korte samenvatting met enkele beelden van de vernieuwde parades en shows die dit jaar te zien zullen zijn:

Op zaterdagavond was het tijd voor de grote ‘Magical Moments Festival Dedication Show’ op Central Plaza Stage in het Disneyland Park. Alles werd uit de kast getrokken om hier een onvergetelijke avond van te maken. Een hele lading aan dansers, performers en Disney Figuren zorgden op het podium voor een wervelende show. Ondersteund door een grote licht- en lasershow, projecties van persoonlijke magische momenten, energieke muziek en een spectaculair vuurwerk werd het nieuwe Magical Moments Festival knallend gelanceerd!

Een korte samenvatting met de hoogtepunten uit deze gigantische show:

Via DLRPExpress krijgen we vervolgens korte fragmenten te zien van het door het resort gemaakte beelden van alle nieuwe shows, happenings en vernieuwde parades. Allereerst de toevoeging van Lightning McQueen uit de film Cars in de Stuntshow van het Studios Park. Mater is te zien op het grote scherm terwijl hij Lightning waarschuwt voor een spionage-auto (tevens een Frans sprekend ‘karakter’). Lightning is enkel ter decoratie aan de show toegevoegt en zal geen stunts opvoeren.

Vervolgens zien we enkele fragmenten uit de nieuwe ‘Following the Leader with Peter Pan’ happening in Adventureland. Voor het eerst zijn er face characters te zien van Captain Hook en Smee. De show met Peter Pan, Wendy, John Darling en enkele piraten is interactief.

Daarna zien we enkele fragmenten uit de nieuwe ‘Adventureland Rhythems of the Jungle’ happening en meet & greet in Adventureland. De African TamTam spelers zorgen voor de muziek terwijl Balou en King Louie met het publiek dansen tijdens de interactieve momenten.

Vervolgens zien we enkele fragmenten uit de nieuwe ‘Mickey’s Magical Celebration’ hubshow die éénmaal per dag als afsluiter opgevoerd zal gaan worden op de Central Plaza Stage. Voor het eerst zijn er face characters te zien van Fairy Godmother en Genie. De show bevat verder Sorcerer Mickey, Merlin en alle Disney Prinsessen en Prinsen om de dag magisch af te sluiten.

Tijdens Disney’s Once Upon A Dream Parade zullen er 2 nieuwe interactieve showstops worden gepresenteert, waarbij diverse kinderen en bezoekers uit het publiek gehaald worden om deel te nemen aan de parade. De parade heeft daarnaast enkele nieuwe kostuums gekregen voor de performers.

‘The wonderful world of Alice and the Mad Hatter’ is een nieuwe happening en meet & greet in Fantasyland, waarbij kinderen en bezoekers aan een lange tafel de keuze kunnen maken tussen de kant van de Mad Hatter en die van de Queen of Hearts.

In Adventureland hebben bezoekers nog een mogelijkheid voor een nieuwe meet & greet. Dit keer met niemand minder dan Aladdin en Genie in ‘Aladdin’s Magic Lamp’. Een klein gedeelte van de markt van Agrabah is nagebouwt, inclusief de magische lamp. Bezoekers kunnen op bepaalde tijden op de foto met deze karakters of zelf foto’s maken op deze nieuwe locatie.

In Fantasyland zullen Rapunzel en Flynn Rider op bepaalde tijden de bezoekers ontmoeten op hun nieuwe fotolocatie. Momenteel is de beoogde fotolocatie naast The Old Mill niet beschikbaar vanwege werkzaamheden en zal het nieuwe Disney koppel hun meet & greets doen iets verderop tegenover Dumbo.

Als laatste zien we fragmenten uit de nieuwe Disney Dance Express streetparty op Central Plaza in het Disneyland Park. Met energieke muziek worden kinderen en bezoekers uitgenodigt om samen met de performers en de Disney figuren te dansen op bekende klanken.

Enkele fansites waren ook aanwezig en maakten complete video’s van alle grote shows en events tijdens Magical Moments Festival. Bekijk hier de volledige versie van Disney’s Once Upon A Dream Parade (inclusief de nieuwe showstops):

Bekijk hier de volledige versie van de Disney Dance Express:

Bekijk hier de volledige versie van Mickey’s Magical Celebration:

Bronnen & copyright afbeeldingen en video’s: Disneyland Paris, DLRP Express, Disney and more en DLRPFans.be

Advertenties

Acties

Informatie

One response

9 04 2011
Roy

Wij zijn terug van 4 dagen disneyland.
Alles gezien!!!!!

Top
%d bloggers liken dit: