Publiek neemt afscheid van Disney Showtime Spectacular

16 03 2011

Afgelopen zondag 13 maart was de laatste dag van New Generation Festival, het themajaar van Disneyland Parijs dat in april vorig jaar van start ging. Het middelpunt van dit themajaar was Disney Showtime Spectacular, een grote show op de Central Plaza Stage in het Disneyland Park.

Tijdens de laatste uitvoering was het publiek in grote getale aanwezig om de cast van de show uit te zwaaien. De site Characters Photos Blog maakte enkele filmpjes van deze laatste show en laat een aangepaste finale van de show zien waarbij alle performers op het podium blijven staan. Ze maakten daarbij allemaal een grote buiging naar het publiek, dat enthousiast van zich laat horen.

“We hope you had fun with Mickey and his Friends! Have a wonderful day, here in Disneyland Park!”

DLRP Fan Blog maakt op zijn beurt ook een grote buiging voor de geweldige inzet van de cast, de ontwerpers en technici van deze geweldige show! Voor meer informatie, foto’s en filmpjes over deze show, klik hier! Als bonus nog één keer de volledige show tijdens de start van New Generation Festival:

Disney Showtime Spectacular in High-Definition (HD) deel 1:

Disney Showtime Spectacular in High-Definition (HD) deel 2:

Speciale multicam versie in High-Definition (HD):

Vanaf 6 april start Magical Moments Festival, een nieuw themajaar in Disneyland Parijs met nieuwe shows, vernieuwde parades en veel nieuwe meet & greet momenten met de Disney Figuren. Klik hier voor alle informatie over dit nieuwe themajaar.

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

16 03 2011
gerben

Heej Lars ea,

Ik was vandaag weer eens in het resort … en de laatste keer dat ik er was werden zowel startours als studio tramtour verbouwd. Ik was dus in de veronderstelling dat ze vernieuwd waren … wat blijkt de startours is niet veranderd en de tramtour is alleen korter geworden haha weet jij waarom ze dan toch zo lang verbouwen ?

Groetjes

Gerben

17 03 2011
Lars

Hoi Gerben,

Star Tours en de Studio Tram Tour zijn toen dichtgegaan vanwege standaard onderhoud (Star Tours) en noodzakelijke sluiting vanwege de bouw van Toy Story Playland (Studio Tram Tour, de route moest worden omgelegd).
Star Tours is al heel lang niet meer gesloten geweest, waarschijnlijk vanwege de mogelijke upgrade naar Star Tours 2.0 (The Adventure Continues). Dit is echter nog niet bevestigd, maar geruchten gaan dat de upgrade volgend jaar gaat gebeuren.

Groetjes,
Lars

16 03 2011
Glen

Hey lars,

De volledige laatste versie staat ook op youtube in 3 delen namenlijk :


Grts Glstitch Productions

17 03 2011
Lars

Dank voor het plaatsen, Glen! Had die ook al gezien, al vond ik dat gillen van die vrouw soms wat irritant haha.
%d bloggers liken dit: