Mickey’s Princesses & Pirates Party (2011)

24 02 2011

Update 21-04-2010: Vandaag werd bekend gemaakt dat alle Mickey’s Princesses & Pirates Party’s in juni dit jaar zijn GEANNULEERD.

Dit jaar zal er tijdens Magical Moments Festival een nieuwe thema-avond worden geïntroduceerd: Mickey’s Princesses & Pirates Party (of in het Nederlands: Mickey’s Prinsessen & Piraten Feest). Naar het voorbeeld van de Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party’s in oktober, zal ook deze avond duren van 20:00 tot 23:00 uur in het Disneyland Park en wel op 1, 10, 17 en 24 juni 2011.

Dit is een zogenaamd ‘hardticket event’ waar een apart toegangsbewijs voor gekocht moet worden á 25,- euro per persoon (jaarkaartkorting tot 50% beschikbaar via de Disney Reserveringslijn; maximaal 12 tickets per jaarkaarthouder). Bezoekers met zo’n ticket hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen dit vervolgens om te ruilen voor een armbandje (locaties staan vermeld op de speciale flyer en worden aangegeven met borden in het park).

Het persbericht van Disneyland:

Dromen worden werkelijkheid! In Disneyland Paris kun je één ongelofelijke avond lang iets volkomen nieuws beleven: een echte Disney piraat of prinses zijn! Wij organiseren het ultieme besloten feestje voor VIP’s: Very Important Prinsessen, Prinsen en Piraten. Glazen muiltjes en zwiepende zwaarden zijn van harte welkom! De volgende attracties zullen geopend zijn: Blanche-Neige et les Sept Nains, Les Voyages de Pinocchio, Le Carrousel de Lancelot, Peter Pan’s Flight, Dumbo the Flying Elephant, Mad Hatter’s Tea Cups, “it’s a small world” en Pirates of the Caribbean (onder voorbehoud van wijzigingen).

In Fantasyland heeft de Goede Fee geweldig haar best gedaan! Je wordt ontvangen in een schitterend decor vol pracht en praal en zelfs Minnie heeft voor de gelegenheid haar prinsessenjurk uit de kast gehaald. Op de Prinsessenacademie leer je samen met andere Prinsen en Prinsessen de etiquette van het hof, galante bewegingen en elegante buigingen. Lijkt je dat wat? Dan is dit je kans! Prachtig uitgedoste Disney figuren wachten je op in een ambiance vol romantiek en muziek.

In Adventureland kun je pret maken met Mickey en zijn onrust stokende maatjes, op het grootste boekaniersbal dat je ooit heb meegemaakt! Op de Piratenacademie is het sluwe trucjes leren van Jack Sparrow en laten zien wat je allemaal wel niet durft. Ontdek het galjoen van Kapitein Haak, maar pas op: in donkere hoeken schuilen spookachtige schurken en schavuiten! Wendy en Peter zullen je met vrolijk kabaal zeemansliedjes en te gekke dansjes leren.

Disneyland Paris behoudt het recht om gasten te weigeren wanneer een kostuum wordt gedragen dat andere gasten kan shockeren of kinderen kan doen laten schrikken. Gedurende de normale openingsuren van de Parken is het dragen van een Halloween kostuum enkel toegestaan voor kinderen jonger dan 11 jaar. Gasten die zich verkleden als een Disney figuur mogen niet poseren voor foto’s en mogen geen handtekeningen uitdelen aan andere gasten.

Inmiddels druppelen de eerste details binnen over hoe het entertainmentprogramma eruit zal komen te zien tijdens deze avonden. Er zullen twee kleine happenings plaatsvinden. Eentje voor prinsessen en prinsen op de Royal Castle Stage (de Prinsessen Academie) en eentje voor de piraten aan de achterkant van Restaurant Au Chalet de la Marionnette in Adventureland (de Piraten Academie). Er komt verder nog een gelegenheid om te ‘dansen’ met de Disney figuren uit Peter Pan bij Captain Hook’s piratenschip in Adventureland. Bezoekers kunnen zich de hele avond laten schminken en mogen kostuums dragen. Ter afsluiting van de avond zal er een korte parade vanaf de Royal Castle Stage door het park rijden via Central Plaza, Main Street en Town Square. Volgens de laatste informatie zullen er 5 floats uit Disney’s Once Upon A Dream Parade meerijden en zullen er diverse Disney figuren te zien zijn.

De volgende Disney figuren zullen die avond in het park zijn voor meet & greets met de bezoekers:

 • Mickey, Donald en Goofy in hun Piraten kostuum
 • Minnie in haar Prinsessen kostuum
 • Aurora en Prince Philip (Sleeping Beauty)
 • Ariel en Prince Eric (The Little Mermaid)
 • Belle en Prince Adam (Beauty and the Beast)
 • Pocahontas en John Smit
 • Tiana en Prince Naveen (The Princess and the Frog)
 • Rapunzel en Flynn Rider (Tangled/Rapunzel)
 • Snowwhite en de 7 Dwergen
 • Alice en de White Rabbit (Alice in Wonderland)
 • Mary Poppins en Bert
 • Lady Tremaine, Anastasia en Drizzila (Cinderella)
 • Mulan
 • Tinkerbell

Update 24-03-2010: In samenwerking met OAD Reizen wordt er een extra Mickey’s Princesses & Pirates Party gehouden op vrijdag 13 mei. Wie het speciale Pirates arrangement boekt van 13 t/m 15 mei, krijgt toegang tot deze exclusieve avond én een kaartje voor de premiere van de nieuwe Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides film op zaterdag 14 mei in Disneyland Paris.

Bronnen: Disneyland Paris, Disney Central Plaza

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

21 04 2011
Trudy

Balen, kaartjes besteld, camping geboekt. Grandioze plek om ons 15 jarig huwelijk te vieren met onze meisjes. Gaat het hele feest niet door ?!?!?
Nou ja, ons feestje wel natuurlijk, maar wat had het leuk geweest om het zo met onze meisjes te vieren. Maar even kijken wat we horen van Disney.
Maar ik baal echt wel !!!!!!

21 04 2011
ilymftbomh

Meen je dat nu echt dat de parties gecancelled zijn?? Ik hoop echt dat dit een grap is :-(

21 04 2011
Lars

Helaas is dit geen grap. Inmiddels door diverse bronnen bevestigd. Ik baal hier echt van!

21 04 2011
ilymftbomh

Ik baal ook ENORM!! Weet zelfs niet of ik dan nog zolang blijf hoor, als ik al ga! Ik ging echt speciaal voor de party!

20 04 2011
Trudy

Yes !!!!!!!!!!!!!!! Net de kaartjes gekocht voor 10 juni. Onze meisjes weten van niets, wat zal dat een verrassing zijn. Nu maar hopen dat het net zo leuk/gezellig wordt als het er uit ziet.
Het aftellen kan beginnen.
%d bloggers liken dit: