Disney en MasterCard tekenen een zakelijke overeenkomst voor 6 jaar

27 01 2011

Op 11 januari 2011 maakte MasterCard bekend een 6-jarig contract getekend te hebben met The Walt Disney Company en Euro Disney Associés S.C.A. (Disneyland Paris). Hiermee komt een einde aan een jarenlange samenwerking tussen Visa en Disneyland Paris voor alle financiële transacties binnen het resort.

Door de nieuwe samenwerking krijgen MasterCard kaarthouders in de toekomst toegang tot speciale events in de Disney Stores in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Daarnaast wordt MasterCard ook de primaire partner van Disneyland Paris, waarbij ook hier speciale events georganiseerd gaan worden voor MasterCard kaarthouders. Er zullen nieuwe innovatieve betaalmethoden worden ontwikkeld en ingezet worden voor klanten die een aankoop doen in de Disney Stores of in Disneyland Paris. MasterCard krijgt toegang tot de marketing kanalen van Disney, maar ook omgekeerd. Disneyland Paris krijgt zo de mogelijkheid om speciale acties op te zetten voor de 500 miljoen MasterCard en Maestro kaarthouders in de regio.

Bezoekers van Disneyland Paris zullen binnenkort permanente reclame zien van MasterCard in het resort om de overeenkomst te bekrachtigen en kenbaar te maken aan de bezoekers.

Klik hier voor het volledige persbericht (PDF; Engelstalig).

Bron: Corporate Disneyland Paris

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: