Jaarkaartacties voor januari en februari 2011 bekend

9 01 2011

Vorige week maakte DLRP Fan Blog al bekend dat er een nieuwe ‘Bring a Friend’ actie zou komen voor jaarkaarthouders. Inmiddels zijn ook de overige acties en kortingen bekend gemaakt voor de maanden januari en februari. Een overzicht van deze acties:

  • Maximaal 5 dagtickets voor 15,- euro per stuk, per dag, per jaarkaarthouder (geldig van 3 januari t/m 4 maart 2011)
  • 50% korting op overnachtingen in de Disney Hotels voor Dream jaarkaarthouders en 40% korting voor Fantasy en Francilien jaarkaarthouders (geldig voor aankomsten van 9 januari t/m 20 februari 2011)
  • Gratis ticket voor een kind tot 12 jaar voor Buffalo Bill’s Wild West Show with Mickey & Friends bij iedere betalende volwassene (geldig van 1 januari t/m 3 maart 2011)
  • 15% extra restaurant korting bij Agrabah Café en Cowboy Cookout van 14:00 tot 15:30 uur, bovenop de normale restaurant korting van de desbetreffende jaarkaart (geldig van 5 januari t/m 31 maart 2011, met uitzondering van 12 februari t/m 13 maart 2011)
  • Tot 50% korting op merchandise in de winkels (geldig van 12 januari t/m 15 februari 2011)

Het is nog niet bekend of de actie terugkeert voor de gratis jaarkaart voor een kind bij iedere betalende volwassene. Volgens de laatste informatie zijn er momenteel geen plannen om deze actie weer terug te brengen. Zodra hier nieuws over bekend wordt gemaakt, zal DLRP Fan Blog dat melden.

Bron: Disneyland Paris PA

Advertenties

Acties

Informatie

10 responses

3 02 2011
Eroglu

Lars,
weet jij iiemand die mij hier mee kan helpen op 25 en 26 feb. voor 15 euro entree te kopen

26 01 2011
Ivon

Hoi Lars,
Je spreekt over ‘tot 50% korting op merchandise in de winkels’. Dat is een super actie. Maar hoe kan je artikelen herkennen die zo veel korting hebben?
Wij gaan komende vrijdag even naar Disney om mijn jaarkaart te verlengen en wat kopen met zo veel korting is dan meegenomen toch?

Groetjes
Ivon

26 01 2011
Lars

Hoi Ivon,

De afgeprijsde artikelen zijn te herkennen aan de rode labels/bordjes met ‘sales’. Ze staan prominent in de grotere winkels van het resort.

Groetjes en alvast veel plezier!
Lars

27 01 2011
Ivon

Dank je Lars, morgen en zaterdag eens kijken of er iets leuks te koop is!

Ivon

11 01 2011
gerben

Heej Lars,

Hoe zou ik die disney hotels dan moeten boeken via telefoon ?
Ik krijg ook al die envie dingen thuis maar mijn frans is onder de maat haha dus bedankt voor het publiceren op de site ;-)

Groetjes
Gerben

11 01 2011
Lars

Hoi Gerben,

Graag gedaan! De jaarkaartacties uit de Envie+ kunnen gewoon worden geboekt via het gebruikelijke reserveringsnummer van Disney waar je ook arrangementen boekt (voor Nederland: 0900-0654). Bij het begin van het gesprek aangeven welke jaarkaart je hebt en dat je een Envie+ actie wilt boeken.

Groetjes,
Lars

10 01 2011
yvette

nu snap ik waarom het zo druk was de laatste keer dat wij in disney waren!!!

10 01 2011
Petra Koestering

Hoi Yvette,

Ja, die mega drukte hebben wij ook al verschillende keren mee gemaakt in Disney. En dan heb ik het niet over de drukte in de zomervakantie of met de kerst en oud en nieuw. Wij waren er het laatste weekend van november, en zowel de zaterdag als mede ook die zondag was het nog drukker als in de zomervakantie. Rond 5 uur hadden wij nog maar 3 of 4 attractie’s gedaan. Dan ben ik toch blij dat ik een jaarkaart heb. Ook al blijft het vervelend. Je moet er niet aan denken dat je dan voor het eerst gaat en bijvoorbeeld een dagkaart voor de volle pond hebt betaald. Ik denk dat we er gewoon rekening mee moeten houden dat het ook in de weekenden waarschijnlijk altijd druk zal zijn. Mede door deze aktie’s die worden aangeboden voor de Franse bevolking zelf. En wij maar sparen om 3 stempeltjes bij elkaar te krijgen voor een gratis jaar verlening haha.

Groetjes Petra Koestering

9 01 2011
Marcel van der Sanden

Lars,

Heb je meer info over deze kaarten?

“Ze hebben dit maal een speciale actie voor Fransen met de nieuwe Discovery en Classic jaarkaarten.”

9 01 2011
Lars

Hoi Marcel,

De Discovery en de Classic jaarkaarten zijn onlangs geïntroduceerd voor inwoners van Frankrijk om de bezoekersaantallen op te krikken. Ze zijn niet beschikbaar voor internationale gasten. In principe zijn beide jaarkaarten gelijk, met de uitzondering dat de Classic jaarkaart afgelopen tijd gratis werd verstrekt onder abonnees van lokale kranten in en rondom Parijs. Deze jaarkaarten tellen 88 blockdagen en bieden verder alleen 5% korting in de restaurants.

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: