Auditieronde verklapt terugkeer Tarzan show en bevestigd nieuwe Peter Pan show

5 01 2011

De auditierondes voor het komende jaar zijn weer gestart en via de website van Disneyland Paris Casting krijgen we al een voorschot op de nieuwe shows die gaan starten tijdens Magical Moments Festival.

Het grootste nieuws is de terugkeer van de show ‘Tarzan: The Encounter’ deze zomer in het Chaparral Theater in Frontierland. Van mei t/m september kunnen bezoekers van het Disneyland Park weer gaan genieten van de acrobatiek, muziek en sfeer van de Disney klassieker Tarzan. DLP Casting vraagt namelijk om acteurs voor de rollen van Tarzan, Jane en figuranten met ervaring in acrobatiek.

Het tweede nieuws is de komst van een nieuwe show/happening: ‘Following the Leader with Peter Pan’. DLRP Fan Blog maakte al eerder bekend dat deze nieuwe happening onderdeel zou worden van Magical Moments Fesitval en nu bevestigd DLP Casting dat het resort op zoek is naar acteurs voor komische rollen van Peter Pan, Captain Hook en Smee. Het is voor het eerst in jaren dat Captain Hook en Smee weer zogenaamde face characters (zonder masker) worden in Parijs. In Florida (Walt Disney World’s Magic Kingdom) zijn deze face characters al een hele tijd te zien tijdens de show ‘Dream Along with Mickey’. De happening wordt tweetalig (Frans en Engels) en is voorzien in de periode van maart t/m september.

Verder zien we nog interessante auditierondes voor de nieuwe Disney Dance Express. Er wordt gezocht naar acteurs voor komische rollen, waaronder die van ‘Master of Ceremonies’. Wat hier precies mee wordt bedoelt is onduidelijk, maar de acteurs moeten wel thuis zijn in street dance en hip hop, ze moeten kunnen improviseren en een goede interactie met het publiek hebben. De happening wordt tweetalig (Frans en Engels) en is voorzien in de periode van maart t/m september.

Bron: Disneyland Paris Casting


Acties

Information

One response

6 01 2011
Anneke

Leuk dat er ook eens een nieuwe show komt.
Dat Tarzan terugkomt vind ik ook leuk, die hebben we ooit 1 keer gezien en was erg mooi.
%d bloggers liken dit: