Nieuwe anti-slip mat voor Toy Soldiers Parachute Drop

29 12 2010

Tijdens de winterse omstandigheden van de afgelopen periode, bleek dat de vloer bij Toy Soldiers Parachute Drop in Toy Story Playland te glad werd en bezoekers geregeld uitgleden. Telkens moest de attractie (tijdelijk) worden gesloten na zo’n dergelijk incident. Om valpartijen te voorkomen, heeft het resort nu gezorgd voor een anti-slip mat op de vloer. Deze grote zwarte mat zorgt voor meer grip bij het in- en uitstappen en is over de gehele oppervlakte van het loading platform neergelegd.

Een bijkomend voordeel is dat het kleurcontrast nu onbedoeld beter uitpakt. De zwarte mat breekt de overdadige groene kleur van de attractie, waardoor het er ook nog eens mooier uit ziet. De vraag is of deze mat ook blijft liggen als de winter straks voorbij is. Aangezien de vloer ook glad is bij regenval, zou het zo maar eens kunnen zijn dat het resort besluit om de mat blijvend te laten liggen. Nadeel is dan weer dat de lampen in de vloer van het laoding platform op deze manier niet meer zichtbaar zullen zijn.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

29 12 2010
Disneyland Parijs reizen

Mooie oplossing. Maar wel minder dat de verlichting niet meer te zien is. Wel zie ik op de foto nog witte stippen rondom iedere parachute, maar dat zat de verlichting niet onder toch? Die zit recht onder de parachute dacht ik. Anders zou dat de oplossing nog zijn natuurlijk. Gewoon ook hier een gat in het midden maken.

31 12 2010
Lars

Die witte stippen zijn kleine pinnetjes die ze in de mat hebben aangebracht om de platforms per parachute te markeren. Het licht op de vloer is niet zichtbaar nee. Een gat in de mat maken is weer niet mogelijk in verband met de veiligheid (ongelijke vloer).
%d bloggers liken dit: