Winterse taferelen tijdens Disney’s Enchanted Christmas 2010

22 12 2010

De afgelopen periode hebben we kunnen zien dat Koning Winter niet voor niets zo wordt genoemd. Centimeters dikke sneeuw daalde de afgelopen dagen neer in grote delen van Europa. Zo ook in Disneyland Paris tijdens Disney’s Enchanted Christmas. Het resultaat mag er zijn. Geniet van Disneyland Paris onder een (dun) laagje Pixie Dust!

Advertenties

Acties

Informatie

6 responses

7 01 2011
Petra Koestering

Hey Lars,

1000 maal dank voor het versturen van de foto’s. Ron vindt ze ook schitterend, en heeft ze op zijn hyves gezet.

Groetjes Petra

7 01 2011
Petra Koestering

Hallo Lars,

Wat een schitterende foto’s heb jij gemaakt zeg. Nu wilde ik jou vragen of ik deze foto’s zou mogen hebben ? Misschien dat ik ze over kan zetten naar mijn pc, of dat jij ze door kan mailen naar mij of zo? Wij waren er eind November en met Oud en Nieuw. Maar ik heb dus een nieuw fototoestel gekregen, en die is dus wel heel erg wennen.

Groetjes Petra

7 01 2011
Lars

Hoi Petra,

Ik heb je de foto’s zojuist per mail verstuurd. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ze zelf niet heb gemaakt, maar ze zijn inderdaad schitterend. Deze mogen gewoon vrij worden gebruikt. Enjoy!
Heb dezelfde vraag op de Jaarkaarten-pagina verwijderd als je het niet erg vind. Geen probleem dat je het daar ook gevraagd hebt, maar anders staat het dubbel.

Groetjes,
Lars

7 01 2011
Petra Koestering

Bedankt Lars, ben ik heel blij mee. Alleen ik heb je mail nog niet ontvangen, weet niet of het wel goed is gegaan. Heb je hem naar ron.petra@hetnet.nl gestuurd? Hou het eventjes in de gate, wil je het anders opnieuw proberen.

Thanks Petra

24 12 2010
Sven Popelier

Opnieuw schitterende foto’s!
Merry Christmas and Happy Newyear ;)

23 12 2010
Yvonne

wow……
%d bloggers liken dit: