Video’s van de vernieuwde kerstshows tijdens Disney’s Enchanted Christmas 2010

3 12 2010

Tijdens het kerstseizoen van 2010 zijn er enkele vernieuwingen doorgevoerd bij de twee kerstshows in het Disneyland Park.

Allereerst is er de Tree Lighting Ceremony op Town Square, waar Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Daisy, Pluto, Knabbel & Babbel en een elf samen met een kind uit het publiek de lampjes in de gigantische kerstboom op magische wijze aansteken. Dit jaar hebben alle Disney figuren en de elf nieuwe pakjes gekregen. Op de muziek van bekende kerstliederen, komt het gezelschap op een kerst-float het plein opgereden. Na enkele liedjes gezongen te hebben, wordt er een kind uit het publiek gekozen die vervolgens zijn of haar hand op een magisch boek mag leggen, waarna de lampen uitgaan en de kerstboom wordt verlicht.

De tweede vernieuwde show is, de Disney Showtime Spectacular celebrates Christmas op Cental Plaza Stage. Tijdens de laatste show van iedere dag, zullen de lampjes op het kasteel ontstoken worden door Mickey tijdens de Castle Lighting Ceremony. Direct na het nummer van The Princess and The Frog met Tiana en Naveen, komt Mickey het podium op in z’n lampjespakje. De lichten gaan overal uit en via het bekende ‘Miska, Mouska, Mickey Mouse!’ vliegt Tinkerbell over het kasteel en ontsteekt ze samen met Mickey één voor een de torentjes van het kasteel. Na het einde van de ceremonie geen anti-climax met de ‘Mickey Dance’, zoals vorig jaar, maar een rustig moment met Mickey en Minnie. Daarna gaat de show verder met een Rock-versie van ‘Santa Claus is coming to town’.

Bron: DLRPFans.be

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

4 12 2010
Thomas

De “Castle Lightning Ceremony”: Kippenvel! I love it!

6 12 2010
Lars

Ja, echt zoveel beter als vorig jaar he. Kan niet wachten om dit zelf te zien!
%d bloggers liken dit: