Disneyland Paris iPhone applicatie beschikbaar

3 12 2010

Ontdek Disneyland Paris op een nieuwe moderne en interactieve manier. Het resort lanceerde afgelopen maand haar eigen iPhone applicatie met een speciaal New Generation Festival tintje. Gebruikers van een iPhone kunnen de applicatie gratis downloaden via de Apple App Store.

Via de applicatie kan het hele resort worden ontdekt. Van de Disney Hotels tot Disney Village en van het Disneyland Park tot het Walt Disney Studios Park. Alle attracties en restaurants zijn er te vinden, maar ook de openingstijden, praktische informatie, nieuws(brieven), plattegronden, reserveringen en actuele wachttijden. Bezoekers kunnen hun dag zelf indelen via de agenda functie.

Via ‘Geolocatie’ kan de applicatie precies bepalen waar de bezoeker zich in de parken bevindt. Via ‘augmented reality’ geeft de applicatie precies aan bij welke attractie de bezoeker staat door de camera van de iPhone te richten op de attractie zelf. Volg de gids met voorgeprogrammeerde routes door de parken en bekijk direct wanneer de shows en parades beginnen. De bezoeker krijgt herinneringen via de iPhone als een bepaalde show begint of wanneer de volgende voorstelling van start gaat.

De actuele informatie die de applicatie laat zien, is alleen zichtbaar als de gebruiker zich daadwerkelijk in het resort bevindt.

Bron: Disneyland Paris

Advertenties

Acties

Informatie

One response

13 12 2010
Maikel Donkers

Hopen dat ze deze applicatie ook voor de Android toestellen op de markt brengen.
%d bloggers liken dit: