Extra Magic Hours November 2010 t/m April 2011

25 11 2010

Op bepaalde dagen gaat het Disneyland Park twee uur eerder open dan normaal tijdens de ‘Extra Magic Hours’. Gasten van één van de 7 Disney Hotels, Hotel l’Elysée Val d’Europe of bezitters van een Dream jaarkaart, krijgen van 08:00 tot 10:00 uur ’s morgens exclusieve toegang tot het Disneyland Park. Tijdens deze twee uur zijn Main Street, U.S.A., Discoveryland en Fantasyland geopend.
De volgende attracties in deze landen zijn dan open: Space Mountain: Mission 2, Buzz Lightyear Laser Blast, Orbitron: Machines Volantes, Peter Pan’s Flight, Mad Hatter’s Tea Cups, Le Carrousel de Lancelot en Dumbo the Flying Elephant. Het aanbod van attracties kan per dag verschillen. Meestal wordt It’s A Small World geopend tijdens deze extra uren als één van de eerder genoemde attracties is gesloten voor onderhoud. Dit geeft de gasten de mogelijkheid om deze populaire attracties zonder lange wachttijden te doen.

Van november 2010 t/m april 2011 zijn de Extra Magic Hours op de volgende dagen:

November 2010: Iedere dag, behalve op 16, 18, 19, 23, 25 en 26 november.
December 2010: Iedere dag.
Januari 2011: Iedere dag t/m 10 januari, daarna iedere maandag, woensdag, zaterdag en zondag van 11 t/m 31 januari.
Februari 2011: Iedere dag.
Maart 2011: Iedere dag.
April 2011: Iedere dag.

Vanaf 17 december zijn er tijdens de kerstvakantie ook Extra Magic Hours in het Walt Disney Studios Park vanaf 08:00 uur in het weekend. Bij de receptie van de Disney Hotels, City Hall in het Disneyland Park en Studio Services in het Walt Disney Studios Park, zijn flyers beschikbaar met actuele informatie. Toy Story Playland, Crush’s Coaster, Tower of Terror en Rock ‘n’ Roller Coaster zullen op deze dagen geopend zijn voor het publiek.

Toegang tot het park tijdens deze uren verloopt via de uitgang aan de rechterzijde van het Disneyland Hotel (naast Guest Relations en Storage Service) op vertoon van de Disney Hotel Easy Pass en een geldig ticket/jaarkaart voor die dag. Dit staat aangegeven.

Bron: Disneyland Parijs

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: