Rapunzel en Flynn Rider arriveren in Disneyland Paris

8 11 2010

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: de start van Disney’s Enchanted Christmas. Tijdens een ‘press event’ werden de aanwezige journalisten getrakteerd op een kleine show op Central Plaza Stage om de komst van het nieuwste Disney koppel te vieren. Rapunzel en Flynn Rider dansen en zingen op het prachtige nummer ‘I See The Light’ uit de film. Ter afsluiting worden de lampjes op het kasteel ontstoken en krijgen we een ‘happy ending’ zoals alleen Disney dat kan.

DLRP Fan Blog maakte al eerder het entertainment programma van dit kerstseizoen bekend en daarin stond ook de meet & greet vermeld met Rapunzel en Flynn Rider op de Royal Castle Stage in Fantasyland. Dit zijn de eerste foto’s van deze ontmoeting afgelopen zondag:

Om praktische redenen heeft Rapunzel tijdens deze meet & greet korter haar dan in de show. Voor het ‘press event’ werd er ook gebruik gemaakt van een aparte foto locatie met het nieuwe Disney koppel voor de journalisten. Twee andere acteurs verzorgden hier de vertolking van Rapunzel en Flynn Rider:

De nieuwe karakters uit Disney’s Tangled/Rapunzel zijn iedere dag te zien op de Royal Castle Stage in het Disneyland Park voor een ontmoeting met de bezoekers.

Bron: Disney Central Plaza

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

14 11 2010
Bas

dit is echt geweldig, komt rapunzel ook in de nieuwe show van het magical moments festival. en is het liedje al ergens te koop/download ?

14 11 2010
Lars

Hoi Bas,

Welke Disney prinsen en prinsessen in de nieuwe hubshow zullen zitten, is op dit moment nog niet bekend. Als we afgaan op de eerste concept arts, dan zit Rapunzel daar niet bij. De informatie is echter nog te summier om zeker te zeggen of ze er wel of niet in zal zitten.
De soundtrack van Tangled/Rapunzel is vanaf 16 november te koop in Amerika en vaaf 3 december in Nederland.

Groetjes,
Lars

10 11 2010
Romy

Hoi Lars,
Ik kwam via dlrpfans hier terecht, wat heb je een mooie website !
Heel duidelijk en overzichtelijk, en wat een prachtig filmpje van Rapunzel ! Bedankt !:)
Gelukkig, kan ik over 1,5 week zelf eens kijken hoe het er uit ziet !
Ga zo door !

Groetjes, Romy

10 11 2010
Lars

Dank voor de complimenten, Romy! Alvast veel plezier in Disneyland!

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: