Entertainment Programma tijdens Kerst 2010

7 11 2010

Vandaag is de officiële startdatum van het kerstseizoen in Disneyland Paris. Tijdens Disney’s Enchanted Christmas (Disney’s Betoverende Kerst) zijn er dit jaar enkele wijzigingen in de programmering. Onder andere de terugkeer van de Winnie the Pooh show en nieuwe meet & greets met de figuren zijn de opvallendste onderdelen van dit jaar. Een overzicht gebaseerd op het eerste programma tijdens de kerstperiode van 7 t/m 12 november 2010.

Als we eerst de meet & greets met de figuren bekijken, dan zien we enkele wijzigingen en toevoegingen:

  • Meet & greet met Princess Tiana en Prince Naveen is verplaatst naar de Royal Castle Stage in verband met de beperkte ruimte op Town Square door de kerstboom en de meet & greet met Goofy in z’n kerstmanpak.
  • Meet & greet met Rapunzel en Flynn Rider uit Disney’s Tangled/Rapunzel op de Royal Castle Stage.
  • Meet & greet met diverse Disney figuren in Belle’s Christmas Village (Belle’s Kerstdorp). Dit zal een extra meet & greet moment zijn, naast Belle zelf.
  • Meet & greet met de Star Wars figuren naast Star Tours in Discoveryland. Onder andere Darth Vader en Chewbacca zullen hier hun opwachting maken.

Verder zien we de bekende meet & greets met Winnie the Pooh bij Casey’s Corner (dit staat verkeerd op het programma), Mickey bij Liberty Arcade en Jack Sparrow bij Blue Lagoon. Pooh en Mickey zullen een speciaal kerstpakje aan hebben. Uiteraard ontbreekt de kerstman niet bij Disney’s Santa Claus Village (Disney’s Dorp van de Kerstman), zien we dagelijks meerdere malen de Disney All Stars Express uitrijden en tevens diverse uitvoeringen van ‘Once upon a time, Sleeping Beauty’ in de Castle Courtyard.

Als daarna kijken naar de shows, dan zien we ook hier enkele wijzigingen en toevoegingen:

  • Disney Showtime Spectacular krijgt een kersttintje en na de laatste uitvoering van deze show zal Mickey het kasteel verlichtten (dit staat niet op het programma).
  • De show ‘Winnie the Pooh and friends, Too!’ keert weer terug met een speciale kerstversie voor de kleintjes. Deze show werd afgelast afgelopen zomer, maar keert nu dus weer terug.

Verder zien we de Christmas Tree Lighting Ceremony op Town Square en ‘Mickey’s Winter Wonderland’ in het Chaparral Theater. CinéMickey in het Videopolis Theater is vervangen door CinéDisney met de toevoeging van Pixar filmpjes.

Let op! Niet alle shows worden dagelijks opgevoerd. Vooral door de week zijn er minder shows. Bekijk altijd het meest actuele programma voor de laatste tijden. Klik hier om het actuele programma te downloaden.

Tijdens het kerstseizoen zien we uiteraard ook weer iedere dag Disney’s Once Upon A Dream Parade, gevolgt door de Dreams of Christmas en Disney’s Fantillusion Parade.

Al met al zien we dus een vol entertainment programma tijdens het kerstseizoen dit jaar. In het Walt Disney Studios Park zijn er dit jaar geen wijzigingen. Niet te missen shows en parades voor het hele gezin: de laatste Disney Showtime Spectacular met het ontsteken van de lichtjes op het kasteel, de Christmas Tree Lighting Ceremony, Mickey’s Winter Wonderland en de parades in het Disneyland Park en het Studios Park.

Disneyland Paris heeft tijdens een press event dit weekend de volgende samenvatting gemaakt met beelden van alle shows, parades en interviews met VIP’s. Geniet vooral van het eerste stukje met Rapunzel en Flynn Rider tijdens de uitvoering van het nummer ‘I See The Light’ uit de film op Central Plaza Stage:

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

29 11 2010
FRANS FIFIS

den Haag,29-11-2010
Goedendag,
Ik zat net te kijken over allerlei leuke uitjes en tripjes naar disneyland, en voel me dan niet echt gelukkig.
Hoe komt dat, zult u denken.
Nu, dat wil ik u wel eens haarfijn vertellen.
Ik ben vader van 2 gehandicapte kinderen, de eerste heet Monique en is met 26 weken geboren als prematuur babietje van 1200 gram, maar was gezond. Na 1 week ziekenhuis heeft ze een ziekenhuis bacterie van een ander kindje gekregen en heeft daardoor een hersenbloeding gehad, die haar bijna het leven heeft gekost. Ze kreeg cerebrale parese, hersenverlamming met daaruitvolgend spasme in armen en benen, waardoor ze altijd rolstoelafhankelijk zal blijven, en immiddels is ze 8 jaar oud en zit op een mythylschool.
Haar broertje is Maurice, 7jaar en met 33 weken gehaald, omdat hij beklemd zat. Kreeg een zware bloeding in een bloedvat in zijn hoofd en leeft nu met een waterhoofdje, met een omvang van 58 cm.(dit is de grote van een volwassen man), heeft daardoor groei- en motorische achterstand en wachelt met lopen, heeft altijd hoofdpijn en is chronisch moe. Verder heeft hij ook een schildklierafwijking, waarvoor hij levenslang medicijnen krijgt toegedient.
Mijn vrouw, tevens hun moeder is ook gehandicapt door de zware bevallingen en door het overlijden van onze oudste zoon, Vincent, geboren en overleden op 22 maart 2000.
Graag zou ik met mijn vrouw en kinderen eens iets ondernemen, zoals naar disneyland parijs gaan, maar dat is financieel niet mogelijk, omdat ik maar een WAO uitkering heb van 1050 euro netto per maand, waar ik alles in en om het huis plus vaste laste en kleren nog moet betalen. Zelf heb ik chronische hernia, hartfalen en heb een aantal tia”s gehad, waardoor mijn funktioneren hard achteruit is gegaan.
Zo ziet u dat soms een leuk plaatje van disneyland met kerstmis iets oproept
bij mij en hoop op een reactie van uw kant.
Hartelijke groeten en fijne kerst
Frans Fifis
Oltmansstraat 72
2524NE Den Haag

30 11 2010
Lars

Beste Frans,

Bedankt voor uw reactie. Ik hoop dat uw gezin in de toekomst veel positieve dingen mag gaan beleven. Een bezoek aan Disneyland Paris is wat dat betreft een unieke ervaring. Ik wil u graag attent maken op de ‘Doe Een Wens Stichting’ (http://www.doeeenwens.nl/). Dit is de Nederlandse tak van de ‘Make A Wish Foundation’ die allerlei leuke dingen probeert te regelen voor gezinnen met ‘zieke’ kinderen. U kunt hier uw situatie kenbaar maken en aangeven dat u uw kinderen graag Disneyland Paris wilt laten zien/beleven.

Ik weet dat Disneyland Paris jaarlijks gemiddeld zo’n 600 arrangementen weggeeft aan gezinnen met zieke kinderen, zodat zij even een paar dagen uit de zorgen zijn en kunnen genieten van alle magie die het resort te bieden heeft. Wellicht is dit een optie voor u? Niet geschoten is altijd mis. Hopelijk lukt het u om iets leuks voor uw kinderen te organiseren met hulp van de stichting.

Ik wens uw familie hele fijne en vooral positieve feestdagen toe. Geniet van elkaar. Dat is het belangrijkste!

Met vriendelijke groet,
Lars

8 11 2010
Thomas

Als ik dit lees krijg ik zo’n zin! Ik moet nog maar 2 weekjes wachten!
%d bloggers liken dit: