Video’s van de Halloween avondhappenings 2010

5 11 2010

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de grote finale van Disney’s Halloween Festival 2010 met twee hard-ticket events in beide parken.

Op zaterdag 30 oktober werd Terrorific Night 2 georganiseerd in het Walt Disney Studios Park. Gericht op volwassenen, werden de bezoekers tijdens deze avond de stuipen op het lijf gejaagd, kregen diverse attracties een ‘horror-makeover’ en liepen er overal zombies en ander gespuis rond. Het evenement duurde van 21:00 tot 01:00 uur. TravelPics.fr maakte een reportage met een samenvatting van deze avond:

Op zondag 31 oktober werd de Halloween Party 2010 georganiseerd in het Disneyland Park. Deze avond duurde van 21:00 tot 01:00 uur en is gericht op de hele familie. Het volledige park was geopend en overal vonden ‘streetmosphere’ events plaats, liepen er Disney figuren in hun Halloween outfit rond en waren er speciale shows en parades. Ter afsluiting werd om 00:00 uur ’s nachts de grote finale show opgevoerd met muziek, dans, projecties, vuur, speciale effecten, veel performers en vuurwerk. Bekijk ‘Mickey and his Magic Halloween Night’ in twee delen via PhotosMagiques:

Op 8, 15, 22 en 26 oktober werden de kleine Halloween avondhappenings (gericht op kinderen) weer georganiseerd: Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party. Deze avond duurde telkens van 20:00 tot 23:00 uur en vond plaats in het Disneyland Park. Frontierland, Fantasyland en een deel van Adventureland waren geopend en overal liepen Disney figuren rond. Tijdens deze avond vond er twee maal een grote show op Central Plaza plaats genaamd ‘The Disney’s Not-So-Scary Halloween Show’. Bekijk de show in twee delen via Nico Abela Productions:

Ter afsluiting reed ‘The Disney’s Not-So-Scary Cars Cavalcade’ vanuit Central Plaza naar Town Square voor een meet & greet met de bezoekers. Bekijk de parade via Nico Albela Productions:

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: