DLRP Pins November 2010

4 11 2010

In november zal er op vrijdag 26 november een Pin Trading Night worden georganiseerd. Dit keer in Disney’s Hotel Santa Fe vanaf 18:00 uur. De nieuwe pins voor de maand November:

DLRP Pins November 2010

DLRP Pins November 2010

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

19 11 2010
Mirjam

Een Pin Trading Night is leuk om mee te maken, hou er wel rekening mee dat je lang in de rij moet staan om de pin te kunnen kopen, soms start de rij al even voor 5 uur en ze geven de kaartjes waarmee je de pin of als je mazzel hebt 2 pins pas om 6 uur. Je mag er wel 2 kopen, en de pin heeft een waarde van 25/30 euro terwijl hij 11 euro kost.

Nog een andere opmerking misschien zou je bij de vaste trading plaatsen ook de Pueblo Trading Post kunnen zetten, dat is tegenwoordig de vaste plek van het Pin Team in de weekenden na een Pin Trading Night of een Event, en ook steeds vaker gewoon door de weeks en in het weekend.

6 11 2010
Mathieu Sijtsma

Hallo Lars,

Hoe werkt zo’n Pin trading Night eigenlijk?
Mag iedereen daar naar binnen of moet je je daar voor in schrijven?
Wij zijn toevallig die dag in DLP en het lijkt ons (als beginnende Disney pins verzamelaars) leuk om dat eens te bezoeken.
Is het druk op zo’n avond en zijn er op zo,n avond ook nieuwe pins te koop of is het alleen maar ruilen.
Ik had deze vraag ook al op het forum van dlpr fans gezet, maar nog niet echt veel reacties op gehad.

Groet,
Mathieu

6 11 2010
Lars

Hoi Mathieu,

Een Pin Trading Night is enkel om te ruilen of om de collecties van andere verzamelaars te bekijken. Er is wel een speciale ‘Pin Trading Night-pin’ te koop, die verder nergens anders te krijgen is. Hoe die pin er uit ziet, wordt geheim gehouden tot de avond zelf.
Ik ben zelf nog nooit bij zo’n avond geweest, dus of het druk is kan ik je niet zeggen. Als (beginnende) verzamelaar zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen. Veel plezier alvast!

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: