Wall-E en EVE in Discoveryland

15 10 2010

Als onderdeel van het nieuwe Magical Moments Festival, is het resort onlangs begonnen met het toevoegen van kleine details in het Disneyland Park. De eerste zichtbare wijziging is de komst van Wall-E en EVE naar Discoveryland in het Disneyland Park.

Schuin tegenover de Fastpass ingang van Space Mountain: Mission 2, staan twee standbeelden van Wall-E en een ‘zwevende’ EVE. Wall-E houdt liefkozend de ‘hand’ van EVE vast, waardoor het lijkt alsof zij zweeft. Ondanks dat de toevoeging van deze populaire Pixar karakters enkel een decoratief doel hebben, blijkt dat deze locatie door de bezoekers al veelvuldig als fotolocatie wordt gebruikt.

Waarom het resort ervoor heeft gekozen om deze beelden nu al te plaatsen is niet duidelijk. De komst van Wall-E en EVE is onderdeel van het project om meer karakters te introduceren in het resort. Laatst plaatste DLRP Fan Blog ook al een artikel over de wijziging van Disney’s Hotel Santa Fe naar een Cars thema.

Update 22-10-2010: De beelden van Wall-E en EVE zijn nu ook voorzien van lichteffecten. De ‘ogen’ van EVE krijgen een blauwe kleur en ook Wall-E heeft lichteffecten gekregen (geel lampje van zijn batterij indicator licht op). Wat zien ze er ’s avonds prachtig uit!

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: