Disney’s Hotel Santa Fe krijgt Cars thema

21 09 2010

De afgelopen dagen zijn er diverse foto’s op het internet verschenen met bewijs voor een wijziging van het thema van Disney’s Hotel Santa Fe. Het ziet er naar uit dat dit hotel een Cars thema krijgt, naar de gelijknamige Pixar film. De geruchten over een thema wijziging doen al sinds afgelopen zomer de ronde.

Vandaag zien we het eerste bewijs. Het resort is begonnen met het plaatsen van een nieuw billboard. Sinds 1992 prijkt het markante hoofd van Clint Eastwood boven de entree van het hotel. Op de foto’s zien we nu Lightning McQueen en Sally Carrera uit Cars op het grote billboard.

Het thema wordt zelfs op de hotelkamers geintroduceerd. De dekbedden zijn vervangen door nieuwe kleurrijke versies met diverse karakters uit Cars. Niet op de foto’s, maar wel al vervangen, zijn de schilderijen op de kamers. Ook hier zien we nu afbeeldingen uit Cars.

Al met al ziet het hotel er weer fris uit na deze wijziging. Het is vooralsnog onbekend of ook de naam van het hotel wordt veranderd en of we nog meer referenties naar Cars zullen gaan terugvinden in de toekomst. DLRP Fan Blog houdt jullie uiteraard op de hoogte zodra er nieuwe informatie of foto’s opduiken.

Fans van Disneyland Paris zullen het nieuwe billboard herkennen van de grote advertentie campagne voor Cars in het Walt Disney Studios Park. In 2006 plaatste het resort een reusachtige advertentie van Cars tegen de gevel van Disney Studio 1. Het nieuwe billboard voor Disney’s Hotel Santa Fe is een uitsnede van dit doek.

Disney’s Sequoia Lodge krijgt een ook make-over. Het hotel wordt volledig gerenoveerd en de kamers krijgen een subtiele ‘Bambi’ look. Alle meubels zullen worden vervangen. Deze lange onderhoudsbeurt start in oktober en zal in 2012 volledig zijn voltooid. Delen van het hotel worden hiervoor afgesloten, maar het hotel blijft beschikbaar.

Bron: Disney Central Plaza

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

23 09 2010
Joost

Jammer, een opknapbeurt was genoeg geweest. Ook de theming van Santa Fé is geniaal,
zeker voor een goedkoper hotel. Als je aan kwam rijden was je alleen al door die kop van Clint Eastwood in de juiste stemming, je wist meteen waar het over ging. Vooral op een warme zomeravond had je echt het idee in een motel ergens in New Mexico te zijn en niet in Radiator Springs. Storytelling kan ook zonder Disney-characters.

24 01 2011
jurre

das waar , das ook mijn eerste gedacht …maar langs de andere kant vind ik wel dat dit niet verkeerd is om ook de hotels in de disneystijl te stoppen .

21 09 2010
Glen

Heb net op DLRPMagic gelezen dat Sequia Lodge een Bambi Thema gaat krijgen is er een kans dat alle Disney Hotels een nieuw thema krijgen ?

21 09 2010
Gio

Naam verandert waarschijnlijk naar verloop van tijd ook mee. Er wordt zelfs onderzoek gedaan naar een vloeibare verfrissing voor in de zomer…

21 09 2010
Disneyland Parijs reizen

Kijk eens aan! Benieuwd tot hoe ver dit word doorgevoerd. Ik had niet verwacht dat het hele hotel gerestyled zou worden dus vraag me af of dat echt gaat gebeuren.
%d bloggers liken dit: