Disneyland Familiespel bij AD

21 08 2010

Vanaf zaterdag 21 augustus lanceert het Algemeen Dagblad (AD) een nieuw bordspel in samenwerking met Disneyland Paris. Ter ere van het New Generation Festival kunnen zowel leden als niet-leden het Disneyland Familiespel aanschaffen via de website van het AD. Het spel kost 29,95 euro en kan kostenloos worden afgeleverd bij een zelf aan te geven Free Record Shop winkel in heel Nederland. Direct versturen naar een willekeurig adres in Nederland is eveneens mogelijk, maar hier moet 4,95 euro extra verzendkosten voor worden betaald.

Disneyland Familiespel van het Algemeen Dagblad

Disneyland Familiespel van het Algemeen Dagblad

Het Disneyland Familiespel bestaat uit een groot spelbord met de plattegronden van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Er worden 11 Disney figuren en 11 Disney attracties & shows meegeleverd als spelobjecten. De bestelling kan worden geplaatst op de speciale Disney pagina van het AD.

Klik hier om het spel te bestellen.

De klant ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met een periode waarin het spel bij de aangegeven Free Record Shop winkel afgehaald kan worden (niet van toepassing als er wordt gekozen voor verzending naar het huisadres). De betaling volgt bij het afhalen in de winkel zelf.

Bron: AD.nl

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: