Inschrijving avant-premiere Toy Story Playland begonnen

5 08 2010

Afgelopen woensdag is Disneyland Paris begonnen met het openen van de inschrijving voor de avant-premiere van Toy Story Playland. Dream jaarkaarthouders krijgen op 14, 15 en 16 augustus de mogelijkheid om exclusief het mini-land in het Walt Disney Studios Park te bezoeken.

Toy Story Playland

Toy Story Playland

Op de speciale Passeport Annuel pagina van Disneyland Paris staat een inschrijvingsformulier, waarbij iedere Dream jaarkaarthouder maximaal 2 vrienden mag meenemen. Per dag zijn er twee periodes kiesbaar om Toy Story Playland te bezoeken: van 10:30 tot 14:00 uur en van 14:00 uur tot 17:30 uur. Na het invullen van de persoonlijke gegevens en het nummer van de jaarkaart (laatste 12 cijfers), wordt de reservering afgerond. Binnen enkele dagen ontvangt men dan per mail een bevestiging. Deze bevestiging moet uitgeprint en meegenomen worden. De cast members bij de ingang van Toy Story Playland controleren zowel de jaarkaart, als de bevestigingsmail.

Voor de rest ziet het schema voor de opening van Toy Story Playland er als volgt uit:

  • 6 t/m 10 Augustus: Beperkte soft openings voor alle bezoekers (waarschijnlijk 1 tot 2 uur per dag); niet officieel bevestigd
  • 11, 12 & 13 Augustus: Speciale cast member previews (enkel voor medewerkers van Disneyland Paris); bevestigd in ‘Backstage’
  • 14 t/m 16 Augustus: Avant-premiere voor Dream jaarkaarthouders (registratie is verplicht; klik hier)
  • 17 Augustus: Officiële opening van Toy Story Playland voor alle bezoekers
  • 25 Augustus t/m 17 September: Extra Magic Hours in het Walt Disney Studios Park van 08:30 tot 10:0 uur (enkel voor alle jaarkaarthouders, niet voor normale gasten of gasten van de Disney Hotels; alleen Toy Story Playland is tijdens deze uren geopend); bevestigd
  • 21 & 28 Augustus: Langere openingstijden voor het Walt Disney Studios park tot 21:00 uur (in plaats van 19:00 uur)
  • 3 September: Toy Story Playland Special Event Evening voor leden van de Shareholders Club (registratie is verplicht; klik hier)

Vorige week zijn een aantal Franstalige fansites van Disneyland Paris uitgenodigt om Toy Story Playland te verkennen. DLP.info heeft een serie artikelen geplaatst met veel foto’s van het nieuwe land en zijn 3 attracties.

Toy Soldiers Parachute Drop

Toy Soldiers Parachute Drop

Slinky Dog ZigZag Spin

Slinky Dog ZigZag Spin

RC Racer

RC Racer

Klik hier om de reportage te bekijken van Toy Soldiers Parachute Drop.
Klik hier om de reportage te bekijken van Slinky Dog ZigZag Spin.
Klik hier om de reportage te bekijken van RC Racer.

Bronnen: Disneyland Paris, DLRPFans.be, DLP.Info

Copyright Afbeelding: Disneyland Paris, DLRPFans.be

Advertenties

Acties

Informatie

7 responses

8 08 2010
Pieter Pan

Ik ben jaloers, Lars. Stikjaloers :D
Alleszins, veel plezier daar en vertel ons alles in het tripreport.

6 08 2010
Bianca

Leuk artikel weer Lars, en wie is er weer net die periode in DLP……..JUIST jij ja haha, stom toeval of had jij al bedacht dat dat rond die periode zou zijn? Leuk in ieders geval dat jullie dan meteen de avant premiere kunnen meemaken! I’m jealoussss…….

6 08 2010
Lars

Heey Bianca,

Thanks! We hadden deze trip al eerder in de planning staan, maar wel met de gedachte dat Toy Story Playland dan wel eens open zou kunnen zijn. Gelukkig maken we nog net één dag van de avant-premiere voor Dream jaarkaarthouders mee. Heb er zin in! Uiteraard kun je weer een uitgebreid tripreport verwachten.

Groetjes,
Lars

5 08 2010
Gio

Castmemberpreviews zijn 11, 12 & 13 =)

5 08 2010
Lars

Thanks, Gio! Artikel is aangepast. Veel plezier alvast die dagen ;-)
Ik moet wachten tot 14 augustus.

6 08 2010
Thomas

De castmember previews zijn wel bevestigd in het officiele tijdschrift “Backstage” voor castmembers van DLRP.

6 08 2010
Lars

Thanks, Thomas! Artikel is weer aangepast.
%d bloggers liken dit: