Terrorific Night 2 in het Studios Park op 30 Oktober

29 06 2010

Het YouTube-kanaal van Disneyland Paris heeft vandaag een zogenaamde ‘viral video’ geplaatst over een nieuw Halloween evenement. Op 30 oktober zal het Walt Disney Studios Park gastheer zijn van ‘Terrorific Night 2’. In de video zien we op ‘Blair Witch’-achtige manier dat een persoon op de vlucht is in het park voor ‘iets angstaanjagends’. Er komen 3 attracties in beeld: The Twilight Zone Tower of Terror, Rock ‘n’ Roller Coaster: featuring Aerosmith en Studio Tram Tour: Behind the Magic.

Terrorific Night 2

Terrorific Night 2

Terrorific Night 2

Terrorific Night 2

In de beschrijving van de video staat het volgende: “On October 30th 2010, Walt Disney Studios Park will be transformed for Terrorific Night 2… this highly anticipated event will not be suited for our younger guests.”. Meer informatie is vooralsnog niet voorhanden, maar blijkbaar is dit evenement alleen bedoelt voor volwassenen. In tegenstelling tot de Mickey’s-Not-So-Scary-Halloween-Party’s (8, 15, 22 en 26 oktober) en de Halloween Night (31 oktober) in het Disneyland Park, die ook geschikt zijn voor kinderen, organiseert het resort nu een extra volwassen Halloween avond.

Dit evenement is het vervolg op de ‘Terrorific Night’ in 2008. Op 25 oktober van dat jaar werd al eens zo’n dergelijke avond georganiseerd in samenwerking met Fnac, toen ter gelegenheid van de opening van The Twilight Zone Tower of Terror. De video doet vermoeden dat er meerdere attracties open zullen zijn tijdens deze avond. Een impressie van de ‘Terrorific Night’ in 2008 is te zien in dit filmpje:

Update 30-07-2010: De Terrorific Night 2 (Frans: La Nuit de la Terreur) op 30 oktober in het Walt Disney Studios Park begint om 21:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Het resort heeft aangegeven dat deze avond alleen is bedoelt voor bezoekers vanaf 12 jaar. Net als in 2008 zullen diverse attracties worden aangekleed in ‘horror-stijl’ om een griezelige sfeer te creeren. Ook de in augustus nieuw te openen attracties van Toy Story Playland worden in het programma opgenomen en zullen gepast aangekleed worden.

Terrorific Night 2 promo

Terrorific Night 2 promo

Terrorific Night 2 promo

Terrorific Night 2 promo

Nieuwe persafbeeldingen laten een griezelige ingang van het Studios Park zien. Op de nieuwe promotieflyers staat verder nog het onderschrift ‘Vous n’en reviendrez pas…’, wat ‘U keert er niet van terug…’ betekend.

Terrorific Night 2 promo

Terrorific Night 2 promo

Terrorific Night 2 promo

Terrorific Night 2 promo

Tickets voor deze avondhappening zijn te koop bij diverse Franse webwinkels en ticketservices, maar ook bij Disneyland Paris zelf. Bel de Disney Reserveringslijn via 0900-0654 om kaarten voor Terrorific Night 2 te bestellen. Via deze weg krijgen jaarkaarthouders weer extra korting. De normale prijs is 29,- euro per persoon, terwijl Francilien en Fantasy jaarkaarthouders 21,75 euro betalen (25% korting) en Dream jaarkaarthouders zelfs slechts 14,50 euro (50% korting).

Bron: YouTube-kanaal Disneyland Paris

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

30 06 2010
Wezz

2 jaar geleden was er ook speciaal entertainment en waren ( bijna? ) alle attracties geopend op de avond. Terrorificic Tram Tour, Cinemagique, RnRc, Crush Coaster etc. etc. Allemaal met zombies ed. in de wachtrijen! Kijk maar eens op youtube =D

30 06 2010
Lars

Thanks voor de info, Wezz!
Het lijkt dat Disney hiermee op de Universal tour gaat wat betreft volwassen Halloween events. Zal het artikel aanpassen met de nieuwe informatie.

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: