Avant-Premiere Captain EO voor Dream jaarkaarthouders en aandeelhouders

1 06 2010

Op 11 Juni aanstaande krijgen Dream jaarkaarthouders en leden van de Shareholders Club de mogelijkheid om Captain EO als eerste te zien. Deze Disneyland klassieker zal vanaf 12 Juni te zien zijn voor iedereen.

Dream jaarkaarthouders krijgen een exclusieve voorstelling om 10:00 uur. Hiervoor moeten belangstellenden zich wel van tevoren aanmelden via de Passport Annuel website van Disneyland Parijs (klik hier om direct naar de reserveringspagina te gaam).

Avant-Premiere Captain EO voor Dream jaarkaarthouders

Avant-Premiere Captain EO voor Dream jaarkaarthouders

Aandeelhouders die lid zijn van de Shareholders Club, krijgen om 15:00 uur een exclusieve voorstelling van de film te zien. De vertoning van Captain EO is onderdeel van een ‘Shareholders Club Conference’, waarbij er ook een lezing zal worden gegeven door Katy Harris, Disneyland Paris Show Director, over New Generation Festival (klik hier om voor dit evenement te reserveren). Deelnemers worden vanaf 14:15 uur ontvangen bij Donald’s Desk (rechterzijde Disneyland Hotel). Na de film zal de lezing met Katy Harris om 15:30 uur van start gaan en duurt 30-45 minuten. Er is na afloop de mogelijkheid om vragen te stellen.

‘Captain EO’ is een 3D film met Michael Jackson in de hoofdrol en vervangt de vorige film ‘Honey, I Shrunk the Audience’. De show vindt plaats in het Imagination Institute in het Disneyland Park, naast Star Tours. Meer informatie over deze show op DLRP Fan Blog in deze post.

Bron: Disneyland Parijs, Shareholders Club

Copyright Afbeelding: Disneyland Parijs

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: