Mickey ‘praat’ met bezoekers tijdens meet & greet

5 05 2010

Een primeur voor Disneyland California deze week. Tijdens de meet & greet met Mickey in ToonTown, werden de bezoekers verrast door een ‘pratende’ Mickey. Normaal gesproken zijn alle Disney figuren tijdens meet & greets zwijgende figuren (behalve de face characters). De interactie beperkt zich tot fysieke gebaren om te communiceren met de bezoekers. Deze ‘nieuwe’ Mickey kan echt praten en weet zelfs de naam van de bezoekers uit te spreken. De mond van Mickey beweegt als hij praat en zijn ogen kunnen knipperen. Zie hier de toekomst van Disney meet & greets!

Geniet van deze twee filmpjes waarbij Mickey een gesprek aan gaat met Maddy en Margret (bezoekers). Hoe zit dit voor elkaar krijgen? It’s pure Disney Magic!

Deze technologie werd al eerder gebruikt tijdens de Dream Along with Mickey show in Magic Kingdom (Walt Disney World), maar nog nooit tijdens een meet & greet. Bekijk hier de volledige show op de Castle Stage, waarbij de hoofdkarakters (Mickey, Minnie, Donald en Goofy) de nieuwe pakken dragen.

Momenteel gaat het hier om een test in Disneyland California. Er is nog niets bekend of deze nieuwe meet & greets ook in de overige Disney Resorts te zien zullen zijn.

Bron: StitchKingdom.com

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: