Voor de kleintjes: Disney Babies

14 04 2010

Dit artikel heeft niets met Disneyland Parijs te maken, maar vanwege het hoge ‘aaibaarheidsgehalte’ plaats ik het toch. We weten allemaal dat Disney uitblinkt in marketing en het positioneren van het merk Disney. Voor de aller kleinsten onder ons heeft Disney een apart merk in het leven geroepen: Disney Babies.

Disney Babies logo

Disney Babies logo

Van kleding tot badartikelen en van slabbetjes tot buggy’s, Disney Babies heeft alles wat de kleine nodig heeft en voegt daar die bekende ‘magic touch’ aan toe. Om zich te onderscheiden van de andere merchandise- en kledinglijnen, heeft Disney ervoor gekozen om van zijn belangrijkste karakters ook baby-versies te maken. Het resultaat is zó schattig. Enkele voorbeelden:

Disney Babies

Disney Babies

Disney Babies

Disney Babies

We zien baby-versies van de “Fab 5” karakters (Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Pluto), maar ook van Katrien, Winnie the Pooh, Tijgetje, Knorretje en Eeyore. Deze karakters staan afwisselend op alle producten van Disney Babies.

Om dan toch even een link te leggen met Disneyland Parijs, zijn de producten uit deze lijn uiteraard ook te koop in het resort. Onder andere ‘La Bottega di Gepetto’ in het Disneyland Park (Fantasyland) heeft een ruim assortiment te koop.

Bron: Disney

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: