New Generation Festival concept arts

12 03 2010

Deze week plaatsten Café Mickey en Magicforum enkele nieuwe concept arts voor New Generation Festival op hun forums. We zien de nieuwe outfits van Princess Tiana en Prince Naveen, nieuwe decoratie in Main Street, de vernieuwde look van de Disney All Stars Express en een overzicht van de Disney figuren die mee zullen doen aan de show op Central Plaza.

Allereerst maken we kennis met de nieuwe ‘park guide’, die tijdens New Generation Festival een speciaal design heeft gekregen. De nieuwe plattegrond is in dezelfde stijl gemaakt als de brochure, met Disney figuren die aan hun parachutes in de parken landen. Prominent aanwezig zijn Toy Story (Woody) en The Princess and The Frog (Princess Tiana).

New Generation Fesitval (park guide)

New Generation Fesitval (park guide)

DLRP Fan Blog maakte al eerder bekend dat het nieuwe koppel uit The Princess and The Frog, Princess Tiana en Prince Naveen, een eigen meet & greet ‘happening’ zullen krijgen in het Disneyland Park. Uit de concept arts blijkt dat Tiana twee verschillende outfits tot haar beschikking heeft. De eerste draagt ze bij koude temperaturen, terwijl de tweede in het voorjaar en in de zomer te zien zal zijn. De tweede outfit is de ‘echte’ jurk uit de film.

Tiana en Naveen (winter outfit)

Tiana en Naveen (winter outfit)

Tiana en Naveen (zomer outfit)

Tiana en Naveen (zomer outfit)

Town Square in het Disneyland Park is de locatie waar de bezoekers het nieuwe koppel kunnen ontmoeten. De kiosk in het midden zorgt voor een verhoogd podium, zodat ook de bezoekers die niet in de rij gaan staan voor een ontmoeting, de nieuwe karakters kunnen zien. De ‘happening’ wordt stijlvol aangekondigd middels een mooi ontworpen bord.

Tiana en Naveen (meet & greet locatie)

Tiana en Naveen (meet & greet locatie)

Tiana en Naveen (bord)

Tiana en Naveen (bord)

Minnie’s Party Train (en daarvoor bekend als de Disney Character Express) zal worden omgedoopt tot de Disney All Stars Express. DLRP Fan Blog liet eerder al screenshots uit het promo filmpje zien met daarin het ontwerp van de vernieuwde trein (vanwege WALL-E). Nu zien we de volledige trein in deze concept art. De trein is veel ‘drukker’ en ‘kleurijker’ dan zijn rood-witte voorganger en heeft hierdoor een speelgoed-achtige look. Duidelijk zichtbaar is de toevoeging van WALL-E op de tweede wagon.

Disney All Stars Express (concept art)

Disney All Stars Express (concept art)

WALL-E op de Disney All Stars Express (concept art)

WALL-E op de Disney All Stars Express (concept art)

Op Central Plaza zal de nieuwe ‘Disney Showtime Spectacular’ show een podium bieden aan diverse nieuwe karakters die nog nooit eerder in Parijs te zien waren. Nieuw in Parijs zijn Elastigirl en Mr. Incredible uit The Incredibles, Boo en Mike uit Monsters Inc., Angel uit de tv serie van Stitch en Princess Tiana en Prince Naveen uit The Princess and The Frog. In vergelijking met de ‘It’s Party Time… with Mickey & Friends’ show van afgelopen jaar, zien we ook bekende karakters die nu wél mee zullen doen aan de show: Jessy, Woody en Buzz Lightyear uit Toy Story, Rémy en Emile uit Ratatouille, Lilo en Stitch, maar ook Knabbel en Babbel in een nog nooit eerder vertoond pakje van The Incredibles. Uiteraard zijn ook Mickey, Minnie, Goofy en Donald present. Verder komen de dansers weer terug om het geheel compleet te maken.

Disney Showtime Spectacular (concept art)

Disney Showtime Spectacular (concept art)

In het Walt Disney Studios Park zal de Disney’s Stars ‘n’ Cars parade & show dit jaar een nieuwe wagen erbij krijgen. DLRP Fan Blog maakte al eerder bekend dat de hoofdrolspelers uit Ratatouille, Rémy en Emile, een eigen wagen zullen krijgen. De concept art lijkt aan te geven dat het keukengerei aan de achterkant van de wagen zou kunnen ‘bewegen’. In het ‘making of’ filmpje wordt inderdaad bevestigd dat er bewegende elementen op de wagen zullen worden geplaatst.

Ratatouille wagen (concept art)

Ratatouille wagen (concept art)

Niet iedereen was te spreken over de themajaar-decoraties in het Disneyland Park tijdens Mickey’s Magical Party. Vooral de echte Disneyland fans lieten duidelijk merken niet gecharmeerd te zijn van de grote banners in Main Street en de Mickey decoraties op het kasteel. De fans kunnen echter weer rustig ademhalen, aangezien daar vanaf dit jaar min of meer een einde aan komt. Weg zijn de grote banners en de decoraties op het kasteel. Dat betekend echter niet dat het park nu volledig vrij is van decoratie.

Op screenshots uit de backstage video is te zien dat Main Street opnieuw te maken zal krijgen met promoties voor New Generation Festival. Dit keer is gekozen voor mooie stijlvolle decoraties, in de vorm van kleine gouden plakkaten, met elk een ander Disney figuur erop. Ze zullen op de bestaande lantaarns worden geplaatst en zijn daardoor veel minder ‘aanwezig’ dan de huidige grote palen met banners. De subtiel uitgevoerde plakkaten bevatten verder nog diverse gekleurde linten, die via een gouden ring samenkomen.

New Generation Festival banners (concept art)

New Generation Festival banners (concept art)

Op het tweede screenshot is echter nog meer te zien. Op de tafel ligt een foto van Main Street Station (op de kop), waarop te zien is dat ook hier een bepaalde vorm decoratie zal komen. Het is niet helemaal goed te zien, maar het lijkt erop alsof er een groot geel logo van New Generation Festival zal worden geplaatst tegen de gevel van het station.

New Generation Festival banners (concept art)

New Generation Festival banners (concept art)

Bron: Café Mickey, Magicforum, DLRP Fan Blog

Copyright Afbeeldingen: Café Mickey, Magicforum

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: