Onderhoud Mei 2010

9 03 2010

De beide parken van Disneyland Parijs zijn 365 dagen per jaar geopend. Daardoor is het noodzakelijk om onderhoudswerkzaamheden tijdens de openingsuren uit te voeren. Disney probeert dit vaker vóór en ná sluitingstijd te plannen, maar vanwege de complexiteit van de attracties, ontkomen ze er niet aan om ze langere tijd gesloten te houden. Als extra service worden de data van de sluitingen op voorhand bekend gemaakt. Vandaag zijn de data voor mei 2010 bekend gemaakt.

Mei 2010

Casey Jr. – Le Petit Train du Cirque
1 t/m 31 Mei

Le Pays des Contes de Fees
1 t/m 31 Mei

Big Thunder Mountain
1 t/m 7 Mei

Les Voyages de Pinocchio
3 t/m 7 Mei

Dumbo the Flying Elephant
10 t/m 31 Mei

Studio Tram Tour: Behind the Magic
1 t/m 28 Mei

Honey, I Shrunk the Audience
3 t/m 31 Mei

Opmerking: Honey, I Shrunk the Audience sluit op 3 mei voorgoed de deuren. Deze locatie zal vervolgens worden omgebouwd tot Captain EO. Deze show is vanaf 12 Juni te zien.

Zie de categorie ‘Onderhoud’ voor de gesloten attracties tijdens andere maanden door hier te klikken.

Bron: Disneyland Parijs

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

4 05 2010
Wpunt

Kan iemand mij vertellen wat er gebeurt bij Casey Jr en Le pays de Contes de Fees? Toen wij in maart in DLP waren waren ze al dicht en t/m eind mei blijven ze dicht? Grote renovatie of voorbode voor een nieuwe attractie?

4 05 2010
Lars

Storybook Land (Casey Jr. en Le Pays des Contes de Fees) is in het voorjaar altijd gesloten voor een grote onderhoudsbeurt. Momenteel is het kasteel van Beauty & The Beast uit Le Pays des Contes de Fees verwijderd en wordt het volledig gerestoreerd. Beide attracties openen weer rond de start van het zomerseizoen.

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: