Nieuwe officiële Disneyland Parijs website gelanceerd

26 02 2010

Deze week is de vernieuwde Nederlandse website van Disneyland Parijs gelanceerd. Met een fris ogende homepage heeft voornamelijk de navigatie van de site een opwaardering gekregen. Nieuw is de navigatiebalk boven in beeld die altijd zichtbaar is, op welke pagina de bezoeker zich ook bevindt. De hele site ziet er zo strakker en overzichtelijker uit. De pagina’s zelf hebben nog de oude layout, maar die worden de komende tijd ook vernieuwd.

Nieuwe website Disneyland Parijs

Nieuwe website Disneyland Parijs

Gelijktijdig is er een mini website ontwikkeld ter promotie van het komende themajaar: New Generation Festival. De bezoeker krijgt hier een kort overzicht van alle nieuwigheden die vanaf 2 april in het resort van start zullen gaan. De site is verder voorzien van links naar social media sites, zoals Facebook en Twitter. Dit is de eerste keer dat deze netwerken actief worden gebruikt door het resort om de mensen te bereiken en te informeren.

Mini website New Generation Festival

Mini website New Generation Festival

Bij het overzicht van de nieuwe shows, zijn ook enkele video’s geplaatst waarin de ontwerpers en bedenkers kort uitleg geven. Zo zien we Christophe Leclerqc als Show Director voor de Disney All Stars Express, Emmanuel Lenormand als Show Director voor Disney’s Stars ‘n’ Cars, en Katy Harris als Show Director voor Disney’s Once Upon A Dream Parade, Disney Showtime Spectacular en Monsters Inc. Scream Academy.

In deze video’s krijgen we ook een sneak preview te zien van de nieuwe Ratatouille wagen voor Disney’s Stars ‘n’ Cars én de bevestiging dat niemand minder dan Wall-E zijn opwachting zal maken op de Disney All Stars Express. Vanaf 2 april kunnen de bezoekers de nieuwe karakters ontmoeten in beide Disney parken.

Bron: Disneyland Parijs

Copyright Afbeeldingen: DLRP Fan Blog


Acties

Information
%d bloggers liken dit: