Gerucht: Jack Sparrow Audio-Animatronic naar Parijs?

22 02 2010

Disneyland Park in Parijs is momenteel nog het enigste Disney park met een Pirates of the Caribbean attractie zónder de nieuwe Audio-Animatronic van Jack Sparrow uit de gelijknamige blockbuster filmserie. De afgelopen jaren zijn de attracties in California (Disneyland), Florida (Magic Kingdom) en Tokyo (Tokyo Disneyland) allemaal voorzien van een update met karakters uit de Pirates of the Caribbean filmserie.

Jack Sparrow Audio-Animatronic

Jack Sparrow Audio-Animatronic

In een recent artikel van de Telegraph over de slechte financiële resultaten van het resort, wordt echter ook melding gemaakt van een mogelijke update van de Parijse versie van de attractie. David Minichiello, Disney’s creative development director, zegt dat er momenteel gekeken wordt of de nieuwe Audio-Animatronics kunnen worden toegevoegd.

Jack Sparrow Audio-Animatronic

Jack Sparrow Audio-Animatronic

Barbossa Audio-Animatronic

Barbossa Audio-Animatronic

Het opwaarderen van een bestaande attractie is een goedkope manier voor Disney om iets nieuws te bieden aan de bezoekers van de parken. Aangezien de films met Johnny Depp als Captain Jack Sparrow enorm populair zijn en er inmiddels een vierde deel in de planning staat (Amerikaanse premiere op 20 mei 2011), is het goed mogelijk dat het management in Parijs zijn zinnen heeft gezet op deze upgrade. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan zou 2011 wel eens het jaar kunnen zijn dat Jack Sparrow zijn opwachting maakt in de Pirates of the Caribbean attractie in Parijs.

In 2006 bezocht Johnny Depp Disneyland Resort in California om ‘zijn’ Jack Sparrow Audio-Animatronic van dichtbij te bekijken. IESB.net maakte er de volgende korte reportage van:

Bronnen: Telegraph, DLP.info

Copyright Afbeeldingen: The Walt Disney Company

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: