Maquette Toy Story Playland

23 01 2010

Via de Chinese website ‘takungpao.com’ heeft de ‘Disney and more’ blog een foto geplaatst van de Parijse maquette van Toy Story Playland. Er kan met zekerheid worden gesteld dat het daadwerkelijk over ‘onze’ versie gaat, doordat links op de foto de route van de Studio Tram Tour is te zien. Hong Kong Disneyland, dat een zelfde soort gebied krijgt, heeft geen dergelijke tram attractie.

Toy Story Playland Maquette

Toy Story Playland Maquette

Op de voorgrond is Toy Soldiers Parachute Drop te zien. Daarachter ligt Slinky Dog Zig Zag Spin met daarnaast de half-pipe van RC Racer. Meer informatie over dit nieuwe land en zijn 3 attracties in deze post over Toy Story Playland.

Update 25-01-10: Het YouTube kanaal ‘HKDLSource’ heeft afgelopen vrijdag een imagineering video geplaatst, waarin de drie nieuwe landen van Hong Kong Disneyland als maquette worden voorgesteld. Voor ons is het gedeelte over Toy Story Playland interessant, omdat het hier over de versie in Parijs gaat. Bekijk de video vanaf minuut 1:36 voor een close-up van Toy Story Playland.

Update 27-01-10: De website ‘WDS Fans’ heeft vandaag een collage geplaatst met alle belangrijke ‘captures’ uit bovenstaande video. Bekijk alle beelden van Toy Story Playland nu in groot formaat door op de afbeelding te klikken.

Toy Story Playland video captures

Toy Story Playland video captures

Update 20-02-2010: Op de Facebook pagina van de Franse website DLRP Times is vandaag een foto geplaatst van de volledige maquette van Toy Story Playland. We zien nu de ingang met een grote Buzz Lightyear als decorstuk. Het pad naar links gaat naar de Studio Tram Tour, terwijl het pad naar rechts naar de toekomstige Ratatouille attractie zal lopen. Helemaal rechts is het costume building te zien dat door cast members wordt gebruikt om zich om te kleden. Voorheen werd dit gebouw gebruikt in de Studio Tram Tour. De route van die attractie is voor Toy Story Playland omgelegd en loopt nu om het nieuwe land heen. Onduidelijk is of dit gebouw voor bezoekers zichtbaar zal zijn, zoals op deze foto.

Toy Story Playland Maquette

Toy Story Playland Maquette

Bronnen: Disney and more, takungpao.com, HKDLSource, WDS Fans, DLRP Times

Copyright Afbeeldingen: takungpao.com, WDS Fans, DLRP Times

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: