Gratis jaarkaarten voor ‘locals’ en kinderen

11 01 2010

In een poging om de bezoekersaantallen dit jaar te verhogen of op z’n minst gelijk te houden, is het resort begonnen met speciale acties waarbij er voor bepaalde doelgroepen gratis jaarkaarten kunnen worden verkregen.

In december vorig jaar is begonnen met het versturen van een mailing naar alle huishoudens in de directe omgeving van het resort. Hierin wordt één gratis Francilien jaarkaart aangeboden per huishouden. Het doel hiervan is om de overige huisgenoten aan te sporen ook een – betaalde – jaarkaart aan te schaffen. Zo kan de hele familie genieten van de magie. Volgens berichten van DLP.Info is de actie een succes, gezien de lange wachtrijen voor Donald’s Desk (het aangewezen afhaalpunt voor deze actie bij de ingang van het Disneyland Park) afgelopen periode. Het is niet bekend tot wanneer deze actie nog geldig is.

Annual Passports

Annual Passports

De tweede promotie actie is gericht op kinderen tot 7 jaar. Voor iedere volwassene die een Fantasy of Dream jaarkaart koopt, krijgt een kind tot 7 jaar een zelfde jaarkaart gratis. Deze actie is al eens eerder geweest en loopt momenteel tot en met 31 januari 2010. Flyers met deze actie bij de kassa’s en Guest Relations moeten de bezoekers wijzen op dit voordeel. Dat ook deze actie een succes is, blijkt uit de lange wachtrijen voor het Bureau Passport Annuel in het Disneyland Park. Volgens DLP.Info rijkte de wachtrij afgelopen week zelfs tot aan Buzz Lightyear Laser Blast!

Annual Passport - Promotie Januari 2010

Annual Passport - Promotie Januari 2010

Bekijk de speciale ‘Jaarkaarten’-pagina op deze blog voor meer informatie over jaarkaarten door hier te klikken.

Bron: DLP.Info (hier en hier)

Copyright Afbeeldingen: DLRP Magic!, DLP.Info

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

4 12 2010
sonja

Zoals ik begrijp komt in 2011 hoogstwaarschijnlijk de aanbieding gratis jaarkaart voor kinderen onder de 7 jaar weer terug.
Nu is mijn vraag; mijn zoontje wordt in februari 7. Klopt het dan dat als ik voor februari de jaarkaart aanschaf ik ook nog gebruik van de aktie kan maken?
Zo ja, krijg ik dan geen problemen als ik halverwege het jaar ga en mijn zoontje dan inmiddels wel 7 is?

4 12 2010
Lars

Hoi Sonja,

Als je zoontje op de dag dat je de jaarkaarten gaat aanschaffen nog 6 jaar is, krijgt hij gewoon 1 jaar gratis dezelfde jaarkaart als jullie. Zelfs al wordt hij een dag later 7 jaar, dan nog krijgt hij de jaarkaart gratis omdat hij op de dag van aanschaf aan de voorwaarden voldoet.

Groetjes,
Lars

9 01 2011
Sonja

Hoi Lars!

Is er inmiddels al de aanbieding, kinderen gratis jaarkaart bij aankoop van een volwassenen jaarkaart??

Groet,

Sonja

6 10 2010
Kim

Hallo,

Moet het kind dan ook mee zijn om de jaarkaart te kopen voor het kind?
Of kan ik het ook vast halen?

Groeten Kim

6 10 2010
Lars

Hoi Kim,

Helaas is deze actie nu niet meer geldig. De verwachting is dat deze wel weer terugkeert, maar een exacte datum/periode is nog niet bekend gemaakt. Het kind moet altijd aanwezig zijn bij de aanschaf van de jaarkaart.

Groetjes,
Lars
%d bloggers liken dit: