Inventions in onderhoud: California Grill krijgt tijdelijk buffet service

10 01 2010

Van 10 januari t/m 4 februari zullen er enkele wijzigingen plaatsvinden in de restaurants van het Disneyland Hotel. Inventions, al jaren geliefd als buffet service restaurant met de Disney figuren, gaat tijdelijk dicht wegens groot onderhoud. Om toch aan de grote vraag naar ‘character dining’ te voldoen, heeft het hotel besloten om de buffet service van Inventions te verplaatsen naar de locatie waar normaal het California Grill restaurant zit. California Grill, het duurste en beste a-la-carte restaurant van het resort, zal echter gewoon open blijven, maar gaat één etage omhoog.

Disneyland Hotel - Inventions

Disneyland Hotel - Inventions

Op die etage zit normaal gesproken de Founders’ Club, een speciale ruimte voornamelijk bedoelt voor privé evenementen of zakelijke bijeenkomsten, maar zal nu tijdelijk fungeren als het California Grill restaurant. Dit is een unieke mogelijkheid om als ‘normale’ bezoeker op deze etage te komen met een fantastisch uitzicht over Main Street, U.S.A. en het kasteel. Normaal gesproken hebben beide restaurants ook uitzicht over Main Street, U.S.A., maar nu dat California Grill een etage hoger zit, is het uitzicht nog beter. De ‘nieuwe’ locatie is daarentegen wel kleiner en biedt ruimte aan 50 gasten. Tijdige reservering is dus noodzakelijk.

Vanaf 5 februari zullen de restaurants weer terugkeren naar hun oorspronkelijke locatie. Tot die tijd is dit een unieke mogelijkheid voor fans om in de Founders’ Club te dineren!

Bron: DLP.Info

Copyright Afbeelding: DLRP Fan Blog

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: