Earl of Sandwich in Disney Village (2010)

12 12 2009

Deze week werd bekend gemaakt dat de gemeenteraad van Chessy akkoord is gegaan met de plannen van Earl of Sandwich om een vestiging te openen in Disney Village. Earl of Sandwich is een keten van counter service restaurants, gespecialiseerd in sandwiches, sinds 1762. Na de komst van Starbucks is Earl of Sandwich de volgende toevoeging aan het uitgaans- en winkelgebied van Disneyland Resort Paris.

Earl of Sandwich (concept art) 1

Earl of Sandwich (concept art) 1

Earl of Sandwich (concept art) 2

Earl of Sandwich (concept art) 2

Als locatie is gekozen voor de zuidkant van Disney Village, bij Lake Disney. Een gloednieuw gebouw zal verrijzen tussen de brug en Rainforrest Cafe.  Er komen twee etages in het gebouw zelf en aan de buitenkant verrijzen twee terras locaties. Eentje op de begane grond bij de ingang en de andere op de eerste etage met uitzicht over Lake Disney.

Earl of Sandwich (map)

Earl of Sandwich (map)

Earl of Sandwich (concept art) 3

Earl of Sandwich (concept art) 3

Het gebouw zelf is grotendeels transparant door het gebruik van glas en krijgt daarmee een andere uitstraling dan het recent opgeleverde Starbucks. De stijl kan worden vergeleken met het tegenover liggende Cafe Mickey.

Earl of Sandwich (concept art) 4

Earl of Sandwich (concept art) 4

Earl of Sandwich (concept art) 5

Earl of Sandwich (concept art) 5

Alle betrokken partijen hebben de contracten getekend en dat betekend dat de bouw begin volgend jaar kan beginnen. In het voorjaar van 2011 zal deze vestiging haar deuren voor het publiek openen. Earl of Sandwich is vanaf volgend jaar de eerste fase van de nieuwe uitbreidingsplannen van Disney Village, die in deze post zijn bevestigd. Op de website van Earl of Sandwich kan het menu alvast worden bekeken.

Bronnen: Disney Central Plaza, DLRP Today, Earl of Sandwich

Copyright Afbeeldingen: Disney Central Plaza

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: